Blootsvoets door het Pajottenland : Carrrefour opent een nieuwe Express in Liedekerke

Evere, 29 juni 2022 - Vandaag opent een nieuwe Carrefour Express zijn deuren in de Affligemsestraat, net naast het station van Liedekerke. Voor franchisepartner Lily Grigoryan is dit een nieuwe uitdaging. Zij is er meer dan klaar voor om aan de slag te gaan en haar klanten met heel veel enthousiasme te verwelkomen. Met haar nieuwe winkel zal ze haar aanbod perfect afstemmen op de verwachtingen van de klant met heerlijk verse producten voor elk moment van de dag.

De winkel is ongeveer 200m² groot en is ideaal gelegen voor wijkbewoners en voor voorbijgangers op weg van of naar het station, die snel een vers belegd broodje willen halen. Ook de mensen die werkzaam zijn in de nabijgelegen industriezone zullen hier zeker gretig gebruik van maken. De parkeerplaatsen voor de deur maken het des te aantrekkelijker om er even langs te gaan voor een boodschap of om je bestelling op te halen. 

Aandacht voor lokale producten uit het Pajottenland

Franchisepartner Lily Grigoryan zorgt in haar Carrefour Express voor een ruim aanbod, met speciale aandacht voor lokale producten en lekkers uit het Pajottenland, zoals de bieren van brouwerij De Bock en de confituren en granola’s van het duurzaam Pajottenland merk Zoete Potjes. Daarnaast biedt haar supermarkt een mooi assortiment bio en vegetarische producten, ter plekke gebakken brood, vers geperst fruitsap, warme broodjes en - heel handig voor tijdens de lunch - vers bereide broodjes en heerlijke koffie. 

De winkel is alle dagen open behalve op maandag. 

Handige diensten voor elke dag

Naast de brede waaier aan gezonde, verse producten biedt de Carrefour Express ook handige diensten zoals postzegels, cadeaubonnen en verse bloemen. Goed om te weten als je ’s avonds nog naar een verjaardagsfeestje moet! 

Heel wat inspanningen op vlak van duurzaamheid

Net als de meeste Carrefour Express winkels kijkt ook deze naar duurzaamheid. De winkel in de Affligemsestraat investeerde in een koelsysteem op basis van CO2 voor een zo zuinig, veilig en ecologisch mogelijke koeling. Alle verlichting is LED-verlichting. 

 

Adres : Affligemsestraat 437 in 1770 Liedekerke
Openingsuren: van dinsdag tot vrijdag van 7 tot 20u. In het weekend en op feestdagen van 8 tot 20u. Gesloten op maandag.
Franchisepartner : Lily Grigoryan

 

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.