Carrefour opent een nieuwe Express in Molenbeek

Carrefour zet zijn expansie in de hoofdstad voort en opent vandaag een nieuwe Express aan de Tamarislaan 23 in St-Jans-Molenbeek.  In deze buurt die in volle vernieuwing is, zal de nieuwe winkel zowel de buurtbewoners als de "on the go" klanten bekoren. Naast de basisproducten die men in elke winkel aantreft, zet deze Express vooral in op biologische en vegetarische producten evenals op kant-en-klare maaltijden. Deze buurtwinkel biedt ook een koffiecorner aan, waar klanten kunnen kiezen uit verschillende warme dranken,  om mee te nemen of ter plaatse te nuttigen.

Op 16 december opent een nieuwe Carrefour Express zijn deuren op de Tamarislaan. De winkel ligt op de gelijkvloerse verdieping van een gloednieuw gebouw en zal stellig tegemoet komen aan de behoeften van de buurtbewoners en de vele klanten die langskomen om bijvoorbeeld hun kinderen op te halen aan een van de nabijgelegen scholen of om gebruik te maken van de sportfaciliteiten. Naast de gebruikelijke producten (groenten en fruit, ter plaatse vers afgebakken brood, basiskruidenierswaren, drogisterij, enz.) zijn er voor elk moment van de dag kant-en-klare maaltijden: warme en koude afhaalmaaltijden, lekkere ter plaatse bereide broodjes, gebraden kip evenals allerlei zoete en hartige hapjes. 

Op zonnige dagen (en voor zover de coronamaatregelen dit toelaten) kunnen klanten die even willen pauzeren, genieten van een koffie of een vers geperst sinaasappelsapje op het aangename terras. De haastige « on the go » klanten, kunnen de producten van de koffiecorner uiteraard dan ook meenemen. 

Daarnaast is de winkel een ophaalpunt voor de Simply you box, de maaltijddoos met gezonde en lekkere recepten. 

Het zit in de familie

Aan het hoofd van deze nieuwe 213 m² grote Express staat een duo van franchisepartners. Serpil en Hakan Gundoar zijn broer en zus. De Gundoars zijn niet aan hun proefstuk toe gezien Serpil al sinds 2017 met succes de Carrefour Express van St-Gillis (Alsembergsesteenweg 45) uitbaat.

Serpil is erg begaan met alles wat de voedseltransitie aangaat en beaamt dat dit concept naadloos aansluit bij de waarden van Carrefour, met name het beste toegankelijk maken voor iedereen. Biologische, bulk- en veggieproducten krijgen dan ook een prominente plaats in de rekken van hun nieuwe winkel. 

Winkels die steeds dichter bij de consument worden geopend

Toeval of niet, Carrefour opent vandaag niet één, maar twee nieuwe winkels. Naast de Tamaris Express opent het enseigne met trots ook een Market in Eupen.

Adres :
Tamarislaan 23
1080 Molenbeek

Openingsuren:
Maandag-vrijdag : 7u-20u
Zaterdag, zondag en feestdagen : 8u-20u

Franchisepartners :
Serpil Gundoar
Hakan Gundoar

 

Siryn Stambouli

Porte-parole francophone, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.