Carrefour opent een nieuwe Express in Molenbeek

Carrefour zet zijn expansie in de hoofdstad voort en opent vandaag een nieuwe Express aan de Tamarislaan 23 in St-Jans-Molenbeek.  In deze buurt die in volle vernieuwing is, zal de nieuwe winkel zowel de buurtbewoners als de "on the go" klanten bekoren. Naast de basisproducten die men in elke winkel aantreft, zet deze Express vooral in op biologische en vegetarische producten evenals op kant-en-klare maaltijden. Deze buurtwinkel biedt ook een koffiecorner aan, waar klanten kunnen kiezen uit verschillende warme dranken,  om mee te nemen of ter plaatse te nuttigen.

Op 16 december opent een nieuwe Carrefour Express zijn deuren op de Tamarislaan. De winkel ligt op de gelijkvloerse verdieping van een gloednieuw gebouw en zal stellig tegemoet komen aan de behoeften van de buurtbewoners en de vele klanten die langskomen om bijvoorbeeld hun kinderen op te halen aan een van de nabijgelegen scholen of om gebruik te maken van de sportfaciliteiten. Naast de gebruikelijke producten (groenten en fruit, ter plaatse vers afgebakken brood, basiskruidenierswaren, drogisterij, enz.) zijn er voor elk moment van de dag kant-en-klare maaltijden: warme en koude afhaalmaaltijden, lekkere ter plaatse bereide broodjes, gebraden kip evenals allerlei zoete en hartige hapjes. 

Op zonnige dagen (en voor zover de coronamaatregelen dit toelaten) kunnen klanten die even willen pauzeren, genieten van een koffie of een vers geperst sinaasappelsapje op het aangename terras. De haastige « on the go » klanten, kunnen de producten van de koffiecorner uiteraard dan ook meenemen. 

Daarnaast is de winkel een ophaalpunt voor de Simply you box, de maaltijddoos met gezonde en lekkere recepten. 

Het zit in de familie

Aan het hoofd van deze nieuwe 213 m² grote Express staat een duo van franchisepartners. Serpil en Hakan Gundoar zijn broer en zus. De Gundoars zijn niet aan hun proefstuk toe gezien Serpil al sinds 2017 met succes de Carrefour Express van St-Gillis (Alsembergsesteenweg 45) uitbaat.

Serpil is erg begaan met alles wat de voedseltransitie aangaat en beaamt dat dit concept naadloos aansluit bij de waarden van Carrefour, met name het beste toegankelijk maken voor iedereen. Biologische, bulk- en veggieproducten krijgen dan ook een prominente plaats in de rekken van hun nieuwe winkel. 

Winkels die steeds dichter bij de consument worden geopend

Toeval of niet, Carrefour opent vandaag niet één, maar twee nieuwe winkels. Naast de Tamaris Express opent het enseigne met trots ook een Market in Eupen.

Adres :
Tamarislaan 23
1080 Molenbeek

Openingsuren:
Maandag-vrijdag : 7u-20u
Zaterdag, zondag en feestdagen : 8u-20u

Franchisepartners :
Serpil Gundoar
Hakan Gundoar

 

Contacteer ons
Siryn Stambouli Porte-parole francophone, Carrefour
Siryn Stambouli Porte-parole francophone, Carrefour
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.