Carrefour opent een nieuwe Express op de Houtmarkt in ‘Oilsjt’

Zaventem, 26 oktober 2022 – Carrefour opent een nieuwe Express op de Houtmarkt te Aalst, en krijgt hiermee een vierde Aalsterse winkel naast die van de Molenstraat, de Langestraat en de Mouterij. Met een dynamische franchisepartner die haar klanten net dat ietsje meer wil geven, scoort Carrefour meer dan ooit op dienstverlening en verse producten op een toplocatie.

Dat er een Carrefour Express op de plaats zou komen, waar vroeger een bio-winkel werd uitgebaat, stond al een tijdje vast. Het ontbrak enkel aan een dynamische franchisenemer om de winkel uit te baten. Die werd nu gevonden in de persoon van Jeeney Dubois, die ondertussen al een jarenlange ervaring heeft opgebouwd als uitbaatster van diverse type winkels van Carrefour Belgium. De klant verwennen is voor haar niet alleen een droom maar ook een vanzelfsprekendheid geworden.

De nieuwe trendy Express aan de Houtmarkt heeft een oppervlakte van 323m2 en ligt dicht bij het centrum en verschillende scholen. Pal tegenover de winkel bevindt zich ook een ruime parking waar klanten 30 minuten gratis kunnen parkeren. Bovendien is de winkel ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Dankzij de uitgebreide openingsuren van deze buurtwinkel kunnen omwonenden, passanten en studenten er zeer gemakkelijk terecht. 

De nieuwe Express biedt een oplossing voor iedere maaltijd op gelijk welk moment van de dag. De winkel is perfect voor klanten die snel boodschappen willen doen, maar toch aandacht hebben voor verse producten. Zij die opteren voor een snelle hap kunnen kiezen uit een ruim assortiment van ter plaatse bereide sandwiches of lunchmaaltijden en ook even bekomen in de coffee corner waar heerlijke koffie en vers fruitsap gedronken kan worden.  Ook is er gratis wifi aanwezig.  

Een ruim assortiment

In de nieuwe winkel is er ook een mooi assortiment brood dat dagelijks vers wordt afgebakken, een heuse afdeling beenhouwerij producten, lekkere kip aan ‘t spit, een ruime keuze aan veggie producten en een bio corner met een 50-tal referenties.

Bij de inrichting werd er ook aan de lokale verankering gedacht. Zo zijn er producten te verkrijgen van likeurstokerij De Klok,  lekkere koffie van koffiebranderij Hoorens uit Zottegem, bieren van brouwerij Van Den Bossche uit Herzele en brouwerij de Glazen Toren uit Erpe-Mere evenals  bieren van Weymeersch uit Wetteren.

Voor studenten en klanten die niet veel tijd willen besteden aan koken, zijn er heel wat 

kant- en klare maaltijdoplossingen, zoals belegde broodjes, maaltijdsalades, warme maaltijden. Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van bloemen en heel wat diensten zoals lotto, postzegels, kadokaarten, etc.

De klant centraal

Met de nieuwe winkel heeft Carrefour er alles aan gedaan om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Zo is het nieuwe winkelconcept op een praktische en pragmatische manier georganiseerd met lage rekken, duidelijke displays en aanwijzingen waardoor de klanten er heel gemakkelijk hun weg vinden. 

Carrefour wil het beste voor iedereen toegankelijk maken en hanteert hier zoals steeds een bewuste prijzenpolitiek met, naast nationale merken, een groot assortiment uitstekende Carrefour-merken aan ronde prijzen.

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres:
Houtmarkt 16, 9300 Aalst

Openingsuren:
Alle dagen van 7u tot 20u.
Op zon- en feestdagen : van 7u tot 19u
Gesloten op donderdag

Franchisepartners:
Jeeney Dubois

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.