Carrefour opent een nieuwe Market in Fleurus

Zaventem, 5 juni 2024 - Op woensdag 5 juni opent een nieuwe Carrefour Market zijn deuren in Fleurus. Hij beslaat een oppervlakte van 1.614 m² in een gebouw dat volledig werd gerenoveerd. De winkel is strategisch gelegen in de buurt van andere winkels en is uitgerust met een grote parking, waardoor hij ideaal is voor residentiële klanten en plaatselijke scholen. De nieuwe Carrefour Market biedt een breed scala aan producten en diensten om aan de uiteenlopende behoeften van haar klanten te voldoen. 

Kwaliteit en versheid gegarandeerd

De Carrefour Market Fleurus biedt een ruim assortiment biologische producten en verse groenten en fruit, waaronder het premiumassortiment van het merk San Lucar. De bakkerij biedt ook het merk Carrefour Bio aan, met de laagste prijzen voor biologische huismerken in België.

Lokale producten

De winkel maakt er een punt van om een brede waaier ​ aan lokale producten aan te bieden, waaronder verse en gedroogde producten van kleine lokale producenten.

Snelle en gemakkelijke maaltijdoplossingen 

Voor drukke klanten is er 's ochtends een ultraverse selectie maaltijdoplossingen beschikbaar met de sapautomaat, een volledig ontbijt en gebak. Maar ook 's middags met sandwiches, wraps, salades, warme worstenbroodjes, soepen en voorgesneden fruit. Elke dag vindt de klant er vers gebraden kip.

Wereldkeuken

Er is een selectie producten uit verschillende landen verkrijgbaar, met name van het merk Reflets de France, maar ook Portugese, Marokkaanse en vele andere. Een Italiaanse hoek biedt verse producten en kruidenierswaren voor een gevarieerde culinaire ervaring. 

Innovatieve concepten

De Carrefour Market biedt vegetarische en eiwitrijke producten, alcoholvrije wijnen en een breed assortiment maaltijdpakketten om thuis zeer gemakkelijk een maaltijd te kunnen klaarmaken. De winkel heeft een slagerij waar producten ter plaatse worden bereid en gesneden. Bereide gerechten en huisgemaakte vleeswaren maken eveneens deel uit van het aanbod. 

Bakkerij met rijskast

De bakkerij gebruikt een rijskast voor een optimale gisting van het brood, waardoor de baguettes en de twee soorten pistolets die met deze innovatieve techniek worden gemaakt een authentieke, smaakvolle smaak krijgen.

Promotiezone en lage prijzen

Deze Carrefour Market-winkel biedt non-food artikelen tegen scherpe prijzen van 1 tot 3 euro. Er is ook kleding voor mannen, vrouwen en kinderen verkrijgbaar.

Praktische informatie

Adres: Chaussée de Charleroi 248 - 6220 Fleurus

Openingstijden: van maandag tot zaterdag van 8uur30 tot 20 uur en zondag van 8uur30 tot 18 uur.

Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Spokesperson, Carrefour

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.