Carrefour opent een nieuwe Market in het Vlaams-Brabantse Baal

Woensdag, 28 oktober 2020 – Carrefour  opent een nieuwe Market in Baal, deelgemeente van Tremelo, en bekend om de jaarlijkse cyclocrosswedstrijd van Sven Nys die er ook zijn woonplaats heeft.  Deze winkel wordt uitgebaat door 2 jonge franchisepartners die hun dynamisme en slagvaardigheid ten dienste stellen van hun klanten. Hier ligt de focus duidelijk op het uitgebreide versaanbod en de Carrefour huismerken.

De nieuwe Market van Baal wordt uitgebaat door Frédéric Prévot en Simon Moerenhout die niet aan hun proefstuk toe zijn. Zij hebben hun ervaring opgedaan in het Carrefour-filiaal Het Gouden Kruispunt in Sint-Joris-Winge (Tielt-Winge), en in de Carrefour van Tremelo Kruis. Baal, de deelgemeente van het Vlaams-Brabantse Tremelo, die bekend staat door wielrenner Sven Nys die er zijn woonplaats heeft en de jaarlijkse cyclocrosswedstrijd op zijn naam heeft, wordt vandaag hun nieuwe uitdaging. Zij stellen dan ook hun ervaring ten dienste van de Baalse klanten in een spiksplinternieuwe buurtwinkel waar zij vooral zullen mikken op een verfijning van het vers- en BIO-aanbod. 

De nieuwe buurtwinkel, met een winkeloppervlakte van 815 m2, is een bestaande winkel die nu verhuist naar het huidige nieuwe pand zo’n 800 m verderop. Dankzij deze herlocalisatie is de winkel eens te meer klaar voor de toekomst: een ruime parking, een betere klantendoorstroom, een natuurlijke lichtinval en een moderne CO2 neutrale koelinstallatie maken de zaak af. De winkel is gelegen vlakbij kinderspeciaalzaak De Kinderplaneet op een site waar vroeger doe-het-zelfzaak Orga was gevestigd. Frédéric en Simon baten deze winkel uit met een tiental medewerkers. Jobstudenten en flexijobbers springen in wanneer het erg druk is.  

Typerend aan deze buurtsupermarkt is het ruime en gevarieerde assortiment van verse producten waar de klant ongetwijfeld zijn gading zal vinden.  Wat deze buurtwinkel vooral aantrekkelijk maakt zijn : het ruime assortiment aan groenten en fruit, een aanbod aan BIO- en veggieproducten, dagelijks vers afgebakken brood en banket, een lunchassortiment, lekkere kip aan ’t spit. Ook voor vers geperst fruitsap kan je hier terecht. Verder ondersteunt de winkel lokale producten.

Carrefour wil het beste voor iedereen toegankelijk maken en hanteert hier zoals steeds een bewuste prijzenpolitiek met een groot assortiment uitstekende Carrefour-merken aan ronde prijzen. Ook hier kan de klant gebruik maken van de Carrefour-app die nog sneller en gebruiksvriendelijker is en waardoor producten rechtstreeks met de Smartphone kunnen gescand worden.

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel:

Adres
Baalsebaan 251/A

3128 Baal

 

Openingsuren
Alle dagen van 8.00-19.00, zondag van 8.00 tot 18.00 uur.

Gesloten op maandag. 

 

Franchisepartners
Frédéric Prévot + Simon Moerenhout

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.