Carrefour opent eerste winkel van 2022 met een nieuwe Express in Brussel

Evere, 19 januari 2022 - Carrefour opent vandaag haar eerste winkel van het nieuwe jaar. Het gaat om een nieuwe Express in Evere, in een nieuw gebouw vlakbij de rotonde aan de Franz Guillaumelaan, de Kerkhof van Brussellaan en de Tweehuizenstraat. De Express is gelegen in een woonwijk en is voor buurtbewoners makkelijk bereikbaar met de fiets of te voet. Er is ook parkeergelegenheid in de buurt voor klanten die met de auto naar de winkel komen.

De winkel maakt deel uit van de nieuwe generatie Express en onderscheidt zich door een zeer compleet en gevarieerd aanbod en een comfortabele inrichting voor de klant. De Carrefour Express is een praktische illustratie van de Act For Food-strategie van Carrefour die het beste toegankelijk wil maken voor iedereen. 

De Carrefour Express heeft een verkoopoppervlakte van 202 m², is gelegen nabij woningen en scholen en richt zich tot een residentieel cliënteel. Klanten kunnen er 7 dagen op 7 terecht, van 7u tot 20u in de week en tijdens het weekend van 8u tot 20u. De winkel is gesloten op donderdagnamiddag en vrijdagochtend. 

Een uitgebreide ervaring 

Franchisepartner Ali Koyuncu kan vertrouwen op een sterk team en op zijn uitgebreide ervaring om een nieuwe winkel te openen, aangezien hij al 4 Carrefour Express en 2 Carrefour Market uitbouwt. 

Ali Koyuncu biedt in deze nieuwe winkel kwaliteitsproducten aan en legt het accent op lokale producten zoals vruchtensappen van ‘Jus de Jonathan’ uit Mont-St-Guibert, nabij Waver, artisanale chips van het merk ‘les Chips Lucien’ en lokale bieren waaronder ‘Mobius’ en de bieren van het kasteel van ’Hélécine in Waals-Brabant. Klanten kunnen er ook terecht voor producten van het merk Carrefour evenals een fijne selectie bio, veggie en bulk. Deze weerspiegelen de Act For Food-strategie van Carrefour die het beste toegankelijk wil maken voor iedereen. 

Een volledig assortiment om het klantenparcours te vereenvoudigen en vlot boodschappen te doen 

De Carrefour Express Franz Guillaume biedt elke dag vers brood, stokbrood, koffiekoeken en donuts aan. Klanten kunnen er ook terecht voor heerlijke gebakjes. 

De klant heeft ook een ruime keuze aan verse producten, waaronder een selectie vlees, groenten en fruit en veel bio en vegetarische producten.

Bovendien kunnen toevallige passanten en studenten er terecht voor kant-en-klaarmaaltijden zoals sandwiches, maaltijdsalades en opwarmmaaltijden. Daarnaast biedt de Express ook vers geperste sappen, heerlijke koffie en ethische en lokale producten aan.

Heel wat inspanningen op het vlak van duurzaamheid

Er werd heel hard gewerkt om op korte tijd de winkel klaar te stomen. Bij de verbouwing van de winkel werd ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt er net zoals andere Express winkels onder meer gewerkt met een koelingsinstallatiesysteem op CO2.

Hieronder vindt u foto’s van de winkel. 

 

Adres:

Franz Guillaume, Kerkhof van Brussellaan 76, 1140 Evere

Openingstijden :

maandag-woensdag: 7u-8u

Donderdag : 7u-1u

Vrijdag: 13u tot 20u

Weekend en feestdagen: 8u tot 20u

Franchisepartner

Ali Koyuncu

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.