Carrefour organiseert ‘solidaire afronding’ ten voordele van de slachtoffers van overstromingen

We hebben allemaal de verschrikkelijke beelden gezien van de overstromingen in ons land. De geleden schade is enorm. Om deze reden roept Carrefour haar klanten op om vanaf zaterdag 17 juli hun rekening af te ronden ten voordele van de slachtoffers van deze natuurramp. Klanten kunnen aan de kassa of aan de zelfscan-kassa vrij de keuze maken om hun rekening al dan niet af te ronden ten voordele van de slachtoffers. Het volledige ingezamelde bedrag zal overgedragen worden aan het Rode Kruis. De actie loopt tot en met 31 juli. Eerder dit jaar haalde Carrefour met een dergelijke actie reeds 447.000 euro op ten voordele van Pink Ribbon.

Carrefour - Solidair afronden
Carrefour - Solidair afronden
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.