Carrefour Paduwa heruitgevonden: ontdek de Express-ervaring

Brussel, 1 maart 2024 - Deze eerste dag van maart markeert de heropening van Carrefour Paduwa, nu in Express-formaat. In een wereld waar de behoeften van consumenten snel veranderen, zorgen Ali Koyuncu en zijn zonen Mustafa en Samed, Carrefour franchisepartners met lange ervaring, voor een vernieuwde en beter aangepaste winkelervaring maar met dezelfde gezelligheid!

Kwaliteit, nabijheid en snelheid

Het gewaardeerde assortiment van de Market is behouden, waardoor continuïteit gegarandeerd is terwijl het aanbod verbeterd wordt. De winkelschappen benadrukken verse groenten en fruit maar ook een selectie van biologische en veggie producten. De bakkerij is uitgebreid en uitgelicht om liefhebbers van vers brood en gebak tevreden te stellen. Voor klanten op zoek naar een frisse, gezonde drank zullen vers geperste vruchtensappen beschikbaar zijn, evenals een gevarieerd lunchtime assortiment voor een snelle lunchpauze. Er zijn ook koffiezetapparat en een aanbod aan warme snacks.

De winkel heeft ook de door klanten gewaardeerde diensten zoals cadeaukaarten, de samenwerking met ToGoodToGo en een selectie van bloemen behouden.

Met aandacht voor een duurzame aanpak, door kosten en ecologische voetafdruk te minimaliseren, hebben Ali en zijn zonen een deel van het bakkerijmeubilair hergebruikt en geïnvesteerd in de installatie van koelkasten en een state-of-the-art CO2-centrale. 

Ali Koyuncu en zijn zonen Mustafa en Samed en hun team kijken ernaar uit u te verwelkomen in hun vernieuwde winkel!

Praktische informatie

Adres : Leuvensesteenweg 797, 1140 Evere

Openingstijden :

  • Maandag, dinsdag, woensdag, zaterdag van 7u tot 20u
  • Donderdag van 7u tot 13u
  • Vrijdag van 13u tot 20u
  • Zondag van 8u tot 20u

Franchise-partners : Ali, Mustafa en Samed Koyuncu


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.