Skip to Content

Carrefour start het jaar met de opening van een nieuwe Express in Elsene

14 januari 2021 - Een nieuwe Carrefour Express opent vandaag de deuren in Elsene op de Elsensesteenweg 211. De winkel legt de nadruk op bio-producten en heeft een grote bakkerijafdeling. Het aanbod is perfect afgestemd op de verwachtingen van de buurtbewoners. Zo wordt er op elk moment van de dag een waaier aan on-the-go producten aangeboden: kant-en klaarmaaltijden, broodjes, snacks en fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis en verse groenten voor het avondeten. Daarnaast heeft de nieuwe winkel een breed assortiment aan basisproducten, droge voeding en drogisterijproducten. 

Gehuisvestigd in een nieuw gebouw, strekt de winkel met een resoluut moderne en industriële uitstraling zich uit over 214m².

Klanten kunnen er het beste van Carrefour Express ervaren. Verdeeld over 4 meter, is de bakkerijruimte de grootste die voor deze winkelformule werd ontwikkeld.

Naast de gebruikelijke producten (groenten en fruit, BIO-assortiment in bulk, keuze uit veggieproducten, kruidenierswaren, drogisterij, etc.), een assortiment aan gevogelte en pittig geroosterde aardappelen, worden er op elk moment van de dag ook kant-en klaarmaaltijden aangeboden om te consumeren. 

Carrefour wil het beste beschikbaar maken voor iedereen. Daarom legt de retailer het accent op 300 producten met ‘Gezonde Prijzen’, dat zijn kleine prijzen met grootse principes. Klanten kunnen er ook cadeaukaarten en bloemen kopen.

Als de gezondheidsmaatregelen van de overheid het weer toelaten, kunnen klanten in de koffiecorner van de winkel ter plaatse een koffie consumeren.  Een microgolf wordt ook ter beschikking gesteld aan de klanten. 

De Express Elysées wordt uitgebaat door Olivier Lambert, een franchisepartner die al jaren deel uitmaakt van het netwerk en de Carrefour Express Lebon in Sint-Pieters-Woluwe beheert.

U vindt hieronder foto’s van de winkel.

 

Adres:

Elsensesteenweg 211

1050 Elsene

Openingsuren: 

Van 7u30 tot 20u, gesloten op dinsdag

Van 8u tot 20u tijdens het weekend en op feestdagen 

Franchisepartner:

Olivier Lambert

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.