Carrefour start het jaar met de opening van een nieuwe Express in Elsene

14 januari 2021 - Een nieuwe Carrefour Express opent vandaag de deuren in Elsene op de Elsensesteenweg 211. De winkel legt de nadruk op bio-producten en heeft een grote bakkerijafdeling. Het aanbod is perfect afgestemd op de verwachtingen van de buurtbewoners. Zo wordt er op elk moment van de dag een waaier aan on-the-go producten aangeboden: kant-en klaarmaaltijden, broodjes, snacks en fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis en verse groenten voor het avondeten. Daarnaast heeft de nieuwe winkel een breed assortiment aan basisproducten, droge voeding en drogisterijproducten. 

Gehuisvestigd in een nieuw gebouw, strekt de winkel met een resoluut moderne en industriële uitstraling zich uit over 214m².

Klanten kunnen er het beste van Carrefour Express ervaren. Verdeeld over 4 meter, is de bakkerijruimte de grootste die voor deze winkelformule werd ontwikkeld.

Naast de gebruikelijke producten (groenten en fruit, BIO-assortiment in bulk, keuze uit veggieproducten, kruidenierswaren, drogisterij, etc.), een assortiment aan gevogelte en pittig geroosterde aardappelen, worden er op elk moment van de dag ook kant-en klaarmaaltijden aangeboden om te consumeren. 

Carrefour wil het beste beschikbaar maken voor iedereen. Daarom legt de retailer het accent op 300 producten met ‘Gezonde Prijzen’, dat zijn kleine prijzen met grootse principes. Klanten kunnen er ook cadeaukaarten en bloemen kopen.

Als de gezondheidsmaatregelen van de overheid het weer toelaten, kunnen klanten in de koffiecorner van de winkel ter plaatse een koffie consumeren.  Een microgolf wordt ook ter beschikking gesteld aan de klanten. 

De Express Elysées wordt uitgebaat door Olivier Lambert, een franchisepartner die al jaren deel uitmaakt van het netwerk en de Carrefour Express Lebon in Sint-Pieters-Woluwe beheert.

U vindt hieronder foto’s van de winkel.

 

Adres:

Elsensesteenweg 211

1050 Elsene

Openingsuren: 

Van 7u30 tot 20u, gesloten op dinsdag

Van 8u tot 20u tijdens het weekend en op feestdagen 

Franchisepartner:

Olivier Lambert

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.