Carrefour steunt de Internationale Dag van personen met een handicap

Zaventem, 2 december 2022 - Ter ondersteuning van de Internationale Dag van personen met een handicap op zaterdag 3 december 2022 zullen Carrefour en haar medewerkers een symbolische paarse badge dragen. Carrefour zet zich in voor diversiteit en inclusie. 

Het bedrijf is ervan overtuigd dat diverse teams een van de sleutels tot succes zijn. Het bevorderen van diversiteit en gelijke kansen maakt sinds de oprichting deel uit van het DNA van Carrefour. Via haar ondersteuningsprogramma "Act for Change" moedigt Carrefour elke manager aan om de diversiteit binnen haar team te bevorderen. Het bedrijf biedt haar werknemers een inclusieve werkomgeving waar iedereen zich vrij kan voelen om zichzelf te zijn. Door haar diversiteit is Carrefour een afspiegeling van de samenleving als geheel, net als haar klanten.

De Internationale Dag van de Gehandicapten vindt plaats op zaterdag 3 december. Ter gelegenheid hiervan moedigt Carrefour haar winkel- en hoofdkantoor medewerkers aan dit evenement te steunen door een symbolische paarse badge te dragen. Er is gekozen voor een paarse cirkel. De cirkel is synoniem met perfectie, het absolute, het oneindige en het paars symboliseert de eenheid, het volk en de democratie in de Romeinse tijd. Deze paarse badges, die steun betuigen aan mensen met een handicap, zijn beschikbaar voor werknemers.

Dag handicap.mp4

MP4 - 1.3 Mb

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.