Carrefour verlaagt de prijzen van 1.500 favoriete dagelijkse producten van haar klanten

Zaventem, 23 september 2024 – Met de herfst in aantocht blijft Carrefour België zich sterk maken voor de koopkracht van haar klanten. Dat doet de retailer met een bijkomende prijsverlaging waardoor het intussen een selectie van 1.500 producten met korting aanbiedt. In deze periode van het jaar stijgen de uitgaven van huishoudens vaak door de kosten voor de terugkeer naar school en de heropstart van de verwarming bijvoorbeeld. Carrefour is zich bewust van deze uitdagingen en zet zich in om haar klanten te ondersteunen door kortingen aan te bieden op een breed scala aan producten. Deze actie maakt deel uit van de strategie van de retailer om haar uitgebreid assortiment producten toegankelijk te maken, terwijl de hoge kwaliteit gewaarborgd blijft.

Carrefour biedt het breedste assortiment aan private label producten aan, met prijzen die gemiddeld 30% lager liggen dan die van de grote merken

Dankzij het merk Carrefour BIO biedt de winkelketen ook de goedkoopste biologische producten van België aan, met als doel biologische kwaliteitsproducten toegankelijk te maken voor iedereen, met respect voor alle schakels in de productieketen.

Een selectie aangepast aan het herfstseizoen

Carrefour past deze prijsverlagingen toe op zowel voedings- als non-foodproducten, waaronder artikelen van het merk Carrefour en nationale merken. Deze kortingen zijn geldig in de drie Carrefour-winkelformaten: Hyper, Market en Express, en op de e-commercesite carrefour.be.

De producten die voor deze actie zijn geselecteerd, omvatten warme en troostende gerechten, evenals seizoensgebonden hygiëne- en non-foodartikelen.

De kortingen zijn er in alle winkelformaten. Het aantal gereduceerde producten varieert naargelang de grootte van de winkel.

Voorbeelden van producten beschikbaar in de Carrefour hypermarkten die in prijs verlagen:

  • Cava la passion brut 75cl : oude prijs : 11,99 € → nieuwe prijs : 10,79 €
  • Extra moelleux nature 500gr : oude prijs : 2,99 € → nieuwe prijs : 2,69 €
  • De Belgen fijne galetten echte boter 250g : oude prijs : 1,99 € → nieuwe prijs : 1,69 €
  • Carlsbourg cr auth.35% 25cl : oude prijs : 2,79 € → nieuwe prijs : 2,49 €
  • Car | roquefort 100gr(l) : oude prijs : 1,99 € → nieuwe prijs : 1,69 €
  • Car marga liquide bout 500ml : oude prijs : 1,69 € → nieuwe prijs : 1,35 €
  • Panzani pipe rigate 500g : oude prijs : 2,79 € → nieuwe prijs : 2,49 €
  • Car mousseline pomme 560g : oude prijs : 0,99 € → nieuwe prijs : 0,79 €
  • Campina lait ent. 0,5l : oude prijs : 1,39 € → nieuwe prijs : 1,29 €
  • Liégeois choc.cacao dess.200g : oude prijs : 0,59 € → nieuwe prijs : 0,45 €
Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Woordvoerder, Carrefour

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.