Carrefour versterkt haar betrokkenheid bij de Veggie Challenge

Zaventem, 16 maart 2023 - It’s time to go veggie! Ter gelegenheid van de Veggie Challenge biedt Carrefour haar klanten een 100% vegetarische folder aan, vol goede ideeën om haar klanten te helpen deze uitdaging van de ngo ProVeg aan te gaan.

Een 100% speciale vegetarische folder

Begin maart 2023 lanceerde de ngo ProVeg een uitdaging voor consumenten: de Veggie challenge. Het doel van de uitdaging is om iedereen aan te moedigen gedurende 30 dagen meer vegetarische producten te eten. Carrefour steunt dit initiatief en heeft besloten haar betrokkenheid te versterken door een folder uit te brengen die veggie in de kijker zet. Deze folder is geldig van 15 tot 27 maart 2023 in zowel Carrefour Market als in de Carrefour Hypermarkten. Klanten vinden er tips, recepten en speciale aanbiedingen op een reeks 100% veggieproducten.

Tips voor een evenwichtige vegetarische maaltijd

In haar folder geeft Carrefour haar klanten enkele tips om meer vegetarisch te eten door te focussen op vaste waarden en enkele makkelijke en lekkere recepten voor te stellen. Ook wordt uitgelegd hoe je een evenwichtige vegetarische maaltijd kan samenstellen.

Creatieve recepten

Ter illustratie van deze tips, biedt Carrefour verschillende eenvoudig recepten aan, zoals penne met courgette, prei en groenteballetjes in een lichte saus of puntpaprika's gevuld met ratatouille en mozzarella.

Aantrekkelijke aanbiedingen

Tot slot vinden klanten in deze speciale folder voordelige aanbiedingen op tal van vegetarische en veganistische producten van het merk Carrefour en op producten van nationale merken. Zo staan bijvoorbeeld de vol-au-vent met champignons, de vegetarische burgers, wokgroenten en de soep van Carrefour BIO in de aanbieding.

Veggie Special.pdf

PDF - 6.8 Mb
Aurélie Gerth

Aurélie Gerth

PR & Corporate Communications Director, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.