Carrefour versterkt haar betrokkenheid bij de Veggie Challenge

Zaventem, 16 maart 2023 - It’s time to go veggie! Ter gelegenheid van de Veggie Challenge biedt Carrefour haar klanten een 100% vegetarische folder aan, vol goede ideeën om haar klanten te helpen deze uitdaging van de ngo ProVeg aan te gaan.

Een 100% speciale vegetarische folder

Begin maart 2023 lanceerde de ngo ProVeg een uitdaging voor consumenten: de Veggie challenge. Het doel van de uitdaging is om iedereen aan te moedigen gedurende 30 dagen meer vegetarische producten te eten. Carrefour steunt dit initiatief en heeft besloten haar betrokkenheid te versterken door een folder uit te brengen die veggie in de kijker zet. Deze folder is geldig van 15 tot 27 maart 2023 in zowel Carrefour Market als in de Carrefour Hypermarkten. Klanten vinden er tips, recepten en speciale aanbiedingen op een reeks 100% veggieproducten.

Tips voor een evenwichtige vegetarische maaltijd

In haar folder geeft Carrefour haar klanten enkele tips om meer vegetarisch te eten door te focussen op vaste waarden en enkele makkelijke en lekkere recepten voor te stellen. Ook wordt uitgelegd hoe je een evenwichtige vegetarische maaltijd kan samenstellen.

Creatieve recepten

Ter illustratie van deze tips, biedt Carrefour verschillende eenvoudig recepten aan, zoals penne met courgette, prei en groenteballetjes in een lichte saus of puntpaprika's gevuld met ratatouille en mozzarella.

Aantrekkelijke aanbiedingen

Tot slot vinden klanten in deze speciale folder voordelige aanbiedingen op tal van vegetarische en veganistische producten van het merk Carrefour en op producten van nationale merken. Zo staan bijvoorbeeld de vol-au-vent met champignons, de vegetarische burgers, wokgroenten en de soep van Carrefour BIO in de aanbieding.

Veggie Special.pdf

PDF - 6.8 Mb
Aurélie Gerth

Aurélie Gerth

PR & Corporate Communications Director, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.