Carrefour versterkt haar campagne “koopkrachtactie” met de nieuwe actie “Hyper Voucher”

Zaventem, 28 september 2022 – Van 28 september tot en met 17 oktober stelt Carrefour België een nieuwe actie voor in haar hypermarkten. Dankzij de “Hyper Voucher” maken klanten kans om een jaar lang gratis boodschappen, een elektrische fiets, tankkaarten of een van de andere 100.000 andere prijzen te winnen.

Opnieuw goed nieuws van Carrefour om de koopkracht te versterken: de retailer lanceert deze week een nooit eerder georganiseerde actie waarbij klanten kans maken op een jaar lang gratis boodschappen (ter waarde van €10.000) en vele andere prijzen. Om te ontdekken welke prijs je hebt gewonnen, dienen klanten hun “Hyper Voucher” te activeren door naar de dichtstbijzijnde Carrefour Hypermarkt te gaan of door online deel te nemen aan een spel. 

Hoe word je een van de gelukkige winnaars?

  • In de winkel

Het concept is eenvoudig: deze week ontvangen klanten een Hyper Voucher in de Carrefour-folder die naar het thuisadres wordt opgestuurd. Tijdens de geldigheidsperiode van deze voucher dienen klanten naar een hypermarkt Carrefour te gaan en de voucher te tonen aan de kassa om te ontdekken welke prijs ze gewonnen hebben. Om de winkansen te optimaliseren, wordt er aan de kassa ook een waardebon uitgedeeld voor elke aankoop ter waarde van €35 (maximaal 5 waardebonnen per kassaticket). Bij een volgend winkelbezoek, maken de klanten dus extra kansen om een prijs te winnen. 

  • Bij je thuis

De andere wedstrijd, die parallel georganiseerd wordt, geeft deelnemers de kans om een prijs te winnen zonder zich te verplaatsen. Om deel te nemen dienen klant naar volgende website te gaan www.hypervoucher-carrefour.be en zich aan te melden via de Bonus Card. De klant die de hoogste score haalt op het spel “Memory” wint een jaar lang gratis boodschappen bij Carrefour (ter waarde van €10 000). Elke klant kan tot 3 keer per dag deelnemen met de Bonus Card. 

Alsof het cadeautjes regent

In totaal vallen er duizenden cadeaus te winnen tijdens deze dubbele wedstrijd. Naast de hoofdprijs (een jaar lang boodschappen) maken klanten van Carrefour ook kans op elektrische fietsen, Carrefour cadeaukaarten ter waarde van €100, tankkaarten van Shell ter waarde van €100 en 100.000 gratis producten. 

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.