Carrefour versterkt haar campagne “koopkrachtactie” met de nieuwe actie “Hyper Voucher”

Zaventem, 28 september 2022 – Van 28 september tot en met 17 oktober stelt Carrefour België een nieuwe actie voor in haar hypermarkten. Dankzij de “Hyper Voucher” maken klanten kans om een jaar lang gratis boodschappen, een elektrische fiets, tankkaarten of een van de andere 100.000 andere prijzen te winnen.

Opnieuw goed nieuws van Carrefour om de koopkracht te versterken: de retailer lanceert deze week een nooit eerder georganiseerde actie waarbij klanten kans maken op een jaar lang gratis boodschappen (ter waarde van €10.000) en vele andere prijzen. Om te ontdekken welke prijs je hebt gewonnen, dienen klanten hun “Hyper Voucher” te activeren door naar de dichtstbijzijnde Carrefour Hypermarkt te gaan of door online deel te nemen aan een spel. 

Hoe word je een van de gelukkige winnaars?

  • In de winkel

Het concept is eenvoudig: deze week ontvangen klanten een Hyper Voucher in de Carrefour-folder die naar het thuisadres wordt opgestuurd. Tijdens de geldigheidsperiode van deze voucher dienen klanten naar een hypermarkt Carrefour te gaan en de voucher te tonen aan de kassa om te ontdekken welke prijs ze gewonnen hebben. Om de winkansen te optimaliseren, wordt er aan de kassa ook een waardebon uitgedeeld voor elke aankoop ter waarde van €35 (maximaal 5 waardebonnen per kassaticket). Bij een volgend winkelbezoek, maken de klanten dus extra kansen om een prijs te winnen. 

  • Bij je thuis

De andere wedstrijd, die parallel georganiseerd wordt, geeft deelnemers de kans om een prijs te winnen zonder zich te verplaatsen. Om deel te nemen dienen klant naar volgende website te gaan www.hypervoucher-carrefour.be en zich aan te melden via de Bonus Card. De klant die de hoogste score haalt op het spel “Memory” wint een jaar lang gratis boodschappen bij Carrefour (ter waarde van €10 000). Elke klant kan tot 3 keer per dag deelnemen met de Bonus Card. 

Alsof het cadeautjes regent

In totaal vallen er duizenden cadeaus te winnen tijdens deze dubbele wedstrijd. Naast de hoofdprijs (een jaar lang boodschappen) maken klanten van Carrefour ook kans op elektrische fietsen, Carrefour cadeaukaarten ter waarde van €100, tankkaarten van Shell ter waarde van €100 en 100.000 gratis producten. 

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 705 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 180 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van 11.244 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 180 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van bijna 14.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 90,8 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 335.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.