Carrefour-winkels uitzonderlijk open op zondag 28 november en 19 december

Nu de eindejaarsfeesten naderen zullen Carrefour-winkels ook open zijn op zondag 28 november en zondag 19 december. Dankzij deze uitzonderlijke openingsdagen kunnen klanten vroegtijdig starten met de voorbereidingen van de eindejaarsfestiviteiten, maar ook genieten van exclusieve Black Friday-aanbiedingen.

Uitzonderlijke openingsdagen op zondag … 

Of het nu is om te genieten van de beste Black Friday-aanbiedingen, om aankopen te doen voor de komst van de Sint en de Kerstman of ter voorbereiding van de feestmenu’s, Carrefour staat ter beschikking van haar klanten tijdens de grote eindejaarsdrukte en dat zelfs op zondag.

Op zondag 28 november (twee dagen na de officiële datum van Black Friday) zijn alle hypermarkten open. Op zondag 19 december (het weekend voor Kerstmis) zijn alle Carrefour-winkels open: Hypermarkten, Market, Express en natuurlijk ook de webshop. 

Geen paniek voor last-minute aankopen: zoals gewoonlijk verwelkomen de winkels ook op vrijdag 24 en vrijdag 31 december hun klanten 

… Maar ook aanbiedingen om niet te missen 

Tijdens de maanden november en december kunnen Carrefour-klanten genieten van een reeks niet te missen, exclusieve aanbiedingen. De perfecte gelegenheid om te anticiperen op de inkopen voor Sinterklaas of Kerstmis!

  • Vanaf 6 december en tot het einde van het jaar kunnen klanten een Bonusboekje gebruiken dat verkrijgbaar is in de winkel en dat ook verzonden werd naar klanten die in het bezit zijn van een Bonuskaart. Dit Bonusboekje bevat 4 bons (één per week) die elk 500 punten waard zijn bij aankoop van 60 euro.

  • Bovendien worden trouwe klanten van 13 tot 19 december beloond want hun Bonuspunten stijgen in waarde. Bonuscheques van 5 euro worden 6 euro waard. 

Het ideale moment om goede deals op de kop te tikken en om anderen (of jezelf) te verwennen.

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.