Carrefour-winkels uitzonderlijk open op zondag 28 november en 19 december

Nu de eindejaarsfeesten naderen zullen Carrefour-winkels ook open zijn op zondag 28 november en zondag 19 december. Dankzij deze uitzonderlijke openingsdagen kunnen klanten vroegtijdig starten met de voorbereidingen van de eindejaarsfestiviteiten, maar ook genieten van exclusieve Black Friday-aanbiedingen.

Uitzonderlijke openingsdagen op zondag … 

Of het nu is om te genieten van de beste Black Friday-aanbiedingen, om aankopen te doen voor de komst van de Sint en de Kerstman of ter voorbereiding van de feestmenu’s, Carrefour staat ter beschikking van haar klanten tijdens de grote eindejaarsdrukte en dat zelfs op zondag.

Op zondag 28 november (twee dagen na de officiële datum van Black Friday) zijn alle hypermarkten open. Op zondag 19 december (het weekend voor Kerstmis) zijn alle Carrefour-winkels open: Hypermarkten, Market, Express en natuurlijk ook de webshop. 

Geen paniek voor last-minute aankopen: zoals gewoonlijk verwelkomen de winkels ook op vrijdag 24 en vrijdag 31 december hun klanten 

… Maar ook aanbiedingen om niet te missen 

Tijdens de maanden november en december kunnen Carrefour-klanten genieten van een reeks niet te missen, exclusieve aanbiedingen. De perfecte gelegenheid om te anticiperen op de inkopen voor Sinterklaas of Kerstmis!

  • Vanaf 6 december en tot het einde van het jaar kunnen klanten een Bonusboekje gebruiken dat verkrijgbaar is in de winkel en dat ook verzonden werd naar klanten die in het bezit zijn van een Bonuskaart. Dit Bonusboekje bevat 4 bons (één per week) die elk 500 punten waard zijn bij aankoop van 60 euro.

  • Bovendien worden trouwe klanten van 13 tot 19 december beloond want hun Bonuspunten stijgen in waarde. Bonuscheques van 5 euro worden 6 euro waard. 

Het ideale moment om goede deals op de kop te tikken en om anderen (of jezelf) te verwennen.

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.