Carrefour zet alles op alles voor jouw “haaaaa” op Moederdag: rozen, champagne en topcadeaus in de kijker

Zaventem, 6 mei 2024 - Haal opgelucht adem: “haaaa”, bij Carrefour België vind je zeker wat je zoekt voor Moederdag. De supermarktketen biedt haar klanten namelijk de ruimste keuze aan kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Om Moederdag te vieren, biedt Carrefour een speciale folder aan (van 30 april tot 13 mei) en maakt ze blij met topcadeaus.

Topklasse kleine elektrische apparaten tegen aantrekkelijke prijzen

In het reguliere assortiment biedt Carrefour het hele jaar door laaggeprijsde artikelen aan, vooral van de eigen merken. Voor Moederdag 2024 richt Carrefour zich op trendy artikelen uit het topsegment tegen scherpe prijzen: de Dyson Airwrap haardroger, de L'Oréal Steampod stijltang, de Dyson stofzuiger, de Philips airfryer friteuse, de Kitchenaid keukenmachine en de Delonghi espressomachine.

Bloemen: het onmisbare cadeau waar mensen altijd blij van worden

Rozen kunnen per stuk worden gekocht voor €2 en klanten kunnen volgens hun budget een boeket samenstellen. Klanten kunnen ook kiezen uit een breed assortiment boeketten, waaronder 10 rozen voor €6 en orchideeën. Carrefour Express-winkels hebben het belangrijkste in aanbod zoals rozen en mooie boeketten, maar de grootste keuze is te vinden in de grotere winkels: hypermarkten en Markets.

Speciale aanbiedingen: champagne, cava en prosecco

Carrefour heeft een aantrekkelijke aanbieding in de Moederdagfolder: 

  • Laffite champagne: 1+1 gratis, dat is 21 euro per fles. Deze fijne bubbels hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: ze kosten de helft van de prijs van een standaardfles. 
  • Cava Pata Negra uit Spanje 2+1 gratis 
  • Prosecco Borgo Santo uit Italië 2+1 gratis: brut of rosé

Bubbels zijn erg populair bij Belgen, met cava en prosecco als alternatieven voor champagne. Deze alternatieve bubbels winnen aan populariteit en de verkoop groeit sterk. Cava is populairder in het noorden van het land, terwijl prosecco populairder is in het zuiden van België.

  • Exclusieve aanbieding voor Chablis witte wijn: een klassieker die moeders aanspreekt en kan worden gedronken als aperitief of bij vis. 

Gezinstijd met hartvormige gebakjes

Carrefour verwent moeders met gebak dat speciaal voor Moederdag is gemaakt: 

  • Hartgebakjes aardbei-chocolade of kruidig-chocolade, voor 2 personen : €5,99
  • Harttaart met aardbeien-chocolade, voor 4 personen: €7
  • Hartmakrons x8: €5
  • Aardbeienharttaart Moederdag, 6 personen: €12,99

Ideeën voor moederdagweekend of een themaweekend in België met Carrefour Voyages

Wil je origineel zijn en je moeder dit jaar verwennen? Neem haar mee om de wereld te ontdekken! Carrefour inspireert je met ideale bestemmingen voor Moederdag: goedkope citytrips of droomreizen. Carrefour heeft gastronomische, kust- en wellnessweekends geselecteerd om aan de verlangens van elke moeder te voldoen.

Folder Feestdag Mama_Carrefour Hyper 2024.pdf

PDF - 44 Mb

 

Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Spokesperson, Carrefour

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.