De Carrefour Bonus Card nu beschikbaar in de Wallet op Android en iPhone

Carrefour biedt haar klanten nu de mogelijkheid om hun Carrefour Bonus Card toe te voegen aan de Wallet van hun smartphone. Deze nieuwe toepassing is vooral bedoeld voor klanten die de Carrefour App niet actief gebruiken. 

Wat is de Wallet? 

De Wallet is beschikbaar op iPhone en Android en vereist geen bijkomende installatie op de smartphone. Met 1 klik kan de klant eenvoudig een klantenkaart toevoegen en al zijn andere kaarten bekijken. De Wallet is een mobiele applicatie waarmee de klant creditcards, debit- en prepaidkaarten op één plek kan verzamelen, opslaan en online mee kan betalen. De Wallet is gekoppeld aan Google Pay of Apple Wallet. Met de Wallet kan de klant ook klantenkaarten, kortingsbonnen, vervoersbiljetten of bioscoopkaartjes op één plek bewaren.

Hoe kunnen Carrefour klanten gebruik maken van de Wallet? 

Klanten die de Carrefour App niet gebruiken, maar wel houder zijn van een Carrefour Bonus Card, hebben onlangs een e-mail ontvangen. Daarmee krijgen ze rechtstreeks toegang tot de voordelen van hun Carrefour-klantenkaart en genieten ze van nog meer extra’s via de wallet.

De Carrefour Bonus Card verbinden met de Wallet biedt klanten meerdere voordelen

1. De klant moet geen extra app installeren op zijn smartphone.

2. De klant heeft altijd zijn Carrefour Bonus Card bij zich en loopt zo geen getrouwheidsvoordelen mis. Een digitaal alternatief voor een fysieke kaart!

3. Wanneer de klant zich in de buurt van een Carrefour-winkel bevindt, wordt de kaart automatisch weergegeven op het vergrendelscherm van zijn smartphone - In slechts 1 klik kan de klant, zijn kaart aan de kassa tonen. De klant heeft dus altijd zijn Carrefour Bonus Card op zak en kan geen bonuspunten meer verliezen.

4. Dankzij de keerzijde van de Pass heeft de klant toegang tot praktische informatie zoals de dichtstbijzijnde winkel, de openingsuren of het telefoonnummer om van de winkel.

5.De klant wordt via de Wallet geïnformeerd over de meest interessante acties en loopt geen aanbiedingen mis.

Carrefour blijft digitale oplossingen aanbieden met deze nieuwe functie waarmee klanten kunnen profiteren van alle voordelen van het getrouwheidsprogramma in de winkel.

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.