De Carrefour pop-store op Tomorrowland is volledig aangepast aan de behoeften van de bezoekers van de camping en de wereld van het festival

Zaventem, 20 juli 2023 - Carrefour België is voor de vierde keer aanwezig op DreamVille met haar pop-up store. Carrefour verlengt hiermee haar exclusieve partnership met Tomorrowland tot 2024. 

Dit jaar vindt het meest iconische festival plaats tijdens de laatste twee weekends van juli. Er worden elk weekend 38.000 festivalgangers verwacht in DreamVille. De 300 m² grote winkel is ingericht in de sprookjeswereld van Tomorrowland. Hij verwelkomt festivalgangers op de DreamVille camping in een trendy, feestelijke sfeer met de nieuwste sounds van emblematische electro DJ's. 

Aanbod op maat van de DreamVille-campings

Om de festivalgangers te verwennen en op te frissen, heeft Carrefour een assortiment op maat samengesteld: een feestelijke winkel op de Grote Markt in het hart van de camping DreamVille, waar alles te vinden is wat de festivalgangers nodig hebben voor een geslaagd weekend. Naast een ruime keuze aan verse en gezonde voedingsmiddelen, wat deel uitmaakt van het Act For Food-programma van Carrefour, vinden de kampeerders er ook diverse basisproducten. Als ze thuis iets vergeten zijn of een hapje of een drankje willen, ze vinden het allemaal in de Carrefour-winkel!

Vers seizoensfruit dat per stuk wordt verkocht, ontbijtartikelen, dagvers brood dat 's ochtends ter plaatse wordt gebakken, het Carrefour Lunch Time-assortiment en vlees voor op de barbecue worden allemaal aangeboden in de pop-up store.

Om de hoeveelheid afval te verminderen, zijn biologisch afbreekbaar bestek en bekersets op basis van maïspoeder beschikbaar. 

Een kampeerhoek voorziet de festivalgangers van alle benodigdheden: tenten, matrassen, campingstoelen, slippers, evenals hygiëneartikelen en zonnecrème.

Kortom, het beste beschikbaar voor iedereen!

90 medewerkers ten dienste van de klanten

Een team van meer dan 80 medewerkers van het hoofdkantoor zal elkaar in de winkel afwisselen om DreamVille-gasten te verwelkomen en te bedienen. Zij worden begeleid door een team van 8 studenten die de hele periode aanwezig zijn. 

Openingsdagen en -uren

De openingsuren zijn aangepast aan de festivalgangers. De winkel zal open zijn tijdens de 2 weekends van het festival van 20 tot 24 juli en van 27 tot 31 juli. 

  • van 10 uur tot 1 uur op donderdag: dag van aankomst van de festivalgangers op de camping

  • 8 tot 14 uur op vrijdag, zaterdag en zondag

  • Van 8 tot 12 uur op maandag

Betaalmethoden

Alle kredietkaarten worden aanvaard.

Carrefour x Dreamville Tomorrowland pop-up store-NL

MP4 - 15 Mb
Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Spokesperson, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.