De Hypermarkt Carrefour van Zemst en de sociale kruidenier ‘t Sociaal Profijtje in Mechelen slaan de handen in elkaar

3 april 2020- Een mooi gebaar in deze moeilijke tijden: het Sociaal Centrum in Mechelen en de Hypermarkt Carrefour in Zemst hebben samen een initiatief opgezet om de klanten van de sociale kruidenier ‘t Sociaal Profijtje een tijdelijk alternatief te bieden voor hun aankopen.

Door de coronamaatregelen is de sociale kruidenierswinkel momenteel gesloten. Op donderdag 2 april tussen 7 en 8 uur ‘s morgens konden de klanten voor het eerst als alternatief hun boodschappen doen in de hypermarkt van Zemst, tegen een gunsttarief. Gezinnen tot vier personen kregen een korting van 50% op hun aankopen, de helft van het bedrag moesten ze dus zelf betalen. Vrijwilligers van het Sociaal Centrum waren tijdens deze speciale opening aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Er werden ook paaseitjes verdeeld voor de kindjes. De glimlach op hun gezichten was een beloning voor alle medewerkers van de winkel die zich voor het project inzetten. 34 klanten maakten gebruik van de gelegenheid om te komen winkelen, daarom werd beslist om het initiatief te verlengen en volgende week donderdag opnieuw te openen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.