De nieuwe Carrefour Express Maalbeek zet in op bio en restauratie

Vandaag opent de nieuwe Carrefour Express Maalbeek zijn deuren naast het metrostation Maalbeek, Etterbeeksesteenweg 27. De winkel zet in op bio en milieu-aspecten zoals afvalvermindering. Zijn aanbod is perfect afgestemd op de verwachtingen van de ‘on the go’-klanten en de bewoners van de wijk. De winkel stelt een gebruiksklare maaltijdoplossing voor elk moment van de dag voor: bereide maaltijden, broodjes, snacks, fruit … die ter plaatse kunnen worden geconsumeerd, maar ook vlees, gevogelte, vis en verse groenten voor het avondeten. Bovendien vindt men er een brede waaier aan basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij.

De Express Maalbeek wordt uitgebaat door het duo Ruben da Costa Silva en Omar Kannoui die al lang actief zijn in het winkelnetwerk van Carrefour. Zij zijn de eigenaren van de buurtwinkels in de metrostations Weststation, Delta en Merode en ook van de Express Livingstone.

Deze zakenpartners hebben een onmiskenbare ervaring opgedaan in het uitbaten van Express-winkels op plekken met veel voorbijgangers en zijn er klaar voor om de uitdagingen van de opening van deze Express aan te gaan.

De nieuwe winkel biedt een grote winkeloppervlakte van 335 m³. De klanten ontdekken er het beste van Carrefour Express, of het nu gaat om bio- en reguliere assortimenten, een doordacht cateringconcept, een breed scala aan zero waste producten en een ruime keuze aan gebak en brood. Carrefour wil het beste voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom brengt de retailer in de nieuwe winkel het Carrefour BIO-gamma sterk naar voren om biologische consumptie tegen betaalbare prijzen mogelijk maken. Carrefour BIO is namelijk het goedkoopste biomerk van België. Voor de eerste keer is het mogelijk dat de klant in een Express-winkel het grootste deel van zijn boodschappen kan doen door bioproducten te kiezen.

Carrefour breidde ook de diensten uit die aan de pendelaars worden voorgesteld. Ze vinden er ter plaatse bereide belegde broodjes, vers geperst sinaasappelsap, ter plaatse gebakken bakkersproducten, een koffie- en soepapparaat, een microgolfoven, de verkoop van iTunes- & telefoonkaarten, een assortiment van bloemen en loterijproducten. Het basisassortiment is ook groter om beter te beantwoorden aan de verwachtingen van de wijkbewoners en de passageklanten.

Deze winkel is ontworpen en bedacht om de ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken. Om de impact op het milieu te verminderen, is het meubilair in de winkel en in de restauratieruimte grotendeels gerecycleerd. 

Hieronder vind je enkele sfeerbeelden van de winkel.

Adres:
Etterbeeksesteenweg 27
1040 Etterbeek

Openingsuren:
7d/7 van 7u tot 20u - op vrijdag van 7u tot 21u

Franchisepartner:
Ruben da Costa Silva
Omar Kannoui

 

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.