De nieuwe Express in Brugge-St-Pieters : je kan er alle dagen terecht

Evere, 27 oktober 2021 – Carrefour opent vandaag een Express buurtwinkel aan de Oostendsesteenweg in Brugge-St-Pieters. Met deze buurtwinkel wil Carrefour focussen op verse producten en plaatselijke specialiteiten, maar het vooral makkelijk maken voor jong en oud die er elke dag van de week en in het weekend terecht kunnen voor heerlijke verse producten.  

Een gemotiveerde franchisepartner die zijn winkel 7 dagen op 7 openstelt

Franchisepartner Olivier Joos heeft er alvast zin in. Hij is bovendien niet aan zijn proefstuk toe. Hij opende reeds een Carrefour Express aan de Moerkerkse Steenweg in Sint-Kruis in september 2016 die vandaag op volle toeren draait. “Ik wil het hier ook voor de klant echt makkelijk maken”, zegt Olivier. “Daarom is de winkel alle dagen doorlopend open van 7u00 tot 20u00 zodat de klanten niet alleen hun ontbijt kunnen afhalen maar ook voor of na het werk of school nog snel wat boodschappen kunnen doen. Ook de werknemers van AZ St-Jan en Mintus kunnen hier makkelijk terecht voor of na hun werk”.

Bereikbaarheid en duurzaamheid troef

De Express komt er in het wooncomplex op de vroegere site van Coca Cola, Olivier is echter een ex medewerker van Coca Cola. Met een oppervlakte van 257 m2 heeft de winkel een ideale ligging in de buurt van de nieuwe wooneenheden en woonwijken.

Deze Express aan de Oostendsesteenweg beschikt ook over een ruime parking. De buurtwinkel is er dus voor de buurtbewoner die op zoek is naar een ruim aanbod van verse producten, maar ook voor jonge gezinnen of schoolgaande jongeren die nog snel wat dagelijkse inkopen wil doen.  

Er werd heel veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt er onder meer gewerkt met een koelingsinstallatiesysteem op CO2 en draait de verwarming op de verbrandingsinstallatie. De parking is voorzien van klinkers om meer regenwater te laten doorsijpelen naar de bodem. 

Een uitgebreid assortiment  

De winkel bakt elke dag vers brood, pistolets en koffiekoeken en biedt zijn klanten ook heerlijke verse koffie en vers geperst fruitsap aan. Ook de broden van de Carrefour Kwaliteitsketen zijn er beschikbaar evenals een mooi gamma patisserie.

De Express van Brugge St-Pieters heeft eveneens een uitgebreid assortiment beenhouwerij evenals een mooie fruit- en groenteafdeling en een groot gamma met meer dan 50 referenties aan bio-producten. Zeer handig zijn ook de kant-en klare maaltijdvoorzieningen en -oplossingen zoals belegde broodjes, maaltijdsalades, kant-en-klare warme maaltijden tot in de winkel gebraden kip aan ‘t spit. 

Verder biedt de winkel een groot assortiment aan van bloemen evenals uw dagelijkse krant.

Brugse specialiteiten 

Typisch voor deze Express is het assortiment lokale producten. Zo biedt de winkel heerlijke koffie van Bruynooghe met zowel fruitige als kruidige aroma's voor een optimale koffiebeleving. Ook lekkere Steffi-Fruit fruitsappen van de West-Vlaamse boerderij in Moerkerke-Damme zijn er beschikbaar. Verder biedt deze Express in Brugge vervaardigde heerlijke ambachtelijke Sjokie chocopasta voor iedereen die houdt van ambachtelijke choco met pure ingrediënten en heerlijke Belgische chocolade. Het lokale assortiment wordt aangevuld met ambachtelijke roomijs van de hoeve Macarel uit Oudenburg.

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres:
Oostendsesteenweg 146
8000 Brugge St-Pieters

Openingsuren:
Open 7 dagen op 7 van 7u00 tot 20u00. Geen sluitingsdag.   

Franchisepartner:
Olivier Joos 

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.