De nieuwe Express in Schoten : nog maar eens een illustratie van het dynamisch Carrefour-beleid

Carrefour opent vandaag een nieuwe Express buurtwinkel in het hartje van Schoten. Met deze buurtwinkel wil Carrefour de buurtbewoners en bezoekers de kans geven om tijdens ruime openingsuren verse producten aan te schaffen, leuk en snel te winkelen en te kunnen genieten van de dienstverlening van een supergemotiveerde winkeluitbaatster. Katja Kuzmenko zet een tandje bij om de klant extra te verwennen.   

Van schrijfster tot winkeluitbaatster

Franchisepartner Katja Kuzmenko is een dynamische jonge vrouw van 36 jaar met 3 kinderen, die, na ervaring te hebben opgedaan in de automobielsector, haar droom is achternagegaan door een eigen winkel te openen. Katja heeft ook bekendheid verworven met het schrijven en illustreren van een kinderboek, “Kristal der vriendschap”, uitgegeven door uitgeverij Boekscout. Haar zorgzaamheid en bekommernis om kinderen uit zich ook in de dienstverlening naar de klant toe. Vandaag de dag, en vooral in deze moeilijke tijden, wil Katja de klant net dat ietsje meer geven. De klant ten dienste staan, is voor haar niet alleen een droom maar ook een tweede adem geworden.

Makkelijk bereikbaar

Deze Express, die gelegen is tegenover het kruispunt met de Theo van Cauwenberghslei, heeft een winkeloppervlakte van 203 m2. De winkel bevindt zich in het winkelpand waar vroeger schoenmaker ’t Hieltje zat en waar nadien enkele pop-up winkels werden uitgebaat. De Express ligt in de nabijheid van scholen en heeft een gemakkelijke parking. De winkel is eveneens makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij een bushalte langs de winkel.

De winkel is 6 dagen per week open, ook in het weekend, van 7u00 tot 20u00. Sluitingsdag is donderdag.

Vers en makkelijk, hiervoor moet je in deze Express zijn

In de Carrefour Express van Schoten zijn er elke dag vers brood, pistoleetjes en koffiekoeken beschikbaar. Ook de broden van de Kwaliteitsketen Carrefour ontbreken er niet evenals een lekker assortiment patisserie.

De klant heeft er een ruime keuze aan verse producten, waaronder een vleesassortiment, fruit- en groente en heel wat bio-producten.  Milieubewuste consumenten zullen het groot aantal bulkproducten zeker smaken.

Voor studenten en klanten die niet veel tijd willen besteden aan koken, zijn er heel wat kant-en klare maaltijdvoorzieningen en -oplossingen: belegde broodjes, maaltijdsalades, kant-en-klare warme maaltijden en zelfs in de winkel gebraden kip aan ‘t spit. Ook vers te persen fruitsap, heerlijke koffie en lokale producten zoals de zelf gestookte Libero rum van Schotenaren Ashley en Vincent en de Smoke On Wheels gin uit Brasschaat zullen de klant bekoren.  

Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van bloemen en media.

Verrassingen tijdens de openingsweek

Van 1 tot 5 december, de week van de opening, zijn er heel wat ludieke acties voor de klant voorzien. Ook de Sint voorziet namelijk een leuke attentie voor alle kinderen tussen 0 en 12 jaar wanneer de ouders er in die week hun inkopen doen.

 

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel.

Adres:
Paalstraat 67
2009 Schoten

Openingsuren:
Open 6 dagen op 7, van 07u00 tot 20u00.  Gesloten op donderdag

Franchisepartner:
Katja Kuzmenko

 

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.