De pa-toeage: een cadeau dat papa op het lijf geschreven is

Voor vaderdag verwent Carrefour alle papa’s met een wel erg speciale korting. In het kader van de ‘Hyper Vaderkesdag Weken’ lanceert Carrefour België een ludieke actie: alle papa’s die langs de kassa van een Hypermarkt Carrefour passeren met een Carrefour-tatoeage, de ‘pa-toaege’, krijgen een korting van 20% op een product naar keuze.

De Carrefour pa-toeages, een vel vol grappige tekeningen, zijn nu beschikbaar in alle Hypermarkten Carrefour. Ze werden ook verdeeld via de gepersonaliseerde mailing die Carrefour naar haar klanten stuurt. Dankzij zo’n tatoeage krijgt elke papa 20% korting op het product van zijn keuze in de geselecteerde categorie, gaande van multimedia, gaming, klein elektro, tuinartikelen, speelgoed, boeken en strips, textiel en schoenen, tafel- en kookgerei, schoonheidsartikelen tot het doe-het-zelf-gamma, maar ook bier, wijn of chocolade vullen het verlanglijstje aan.

Om van dit voordeel te genieten, volstaat het om de gewenste tatoeage op de arm te plakken, naar een Hypermarkt Carrefour te gaan en de tatoeage aan de kassa te tonen. Als het ware een cadeau dat papa op het lijf geschreven is! Natuurlijk zijn de gebruikte tatoeages tijdelijk en makkelijk te verwijderen. De actie is geldig tot en met zaterdag 13 juni.

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.