De ‘poort der Kempen’ krijgt er een vernieuwde buurtwinkel bij. Carrefour remodelt zijn Express in Lier.

Carrefour kondigt de opening aan van zijn vernieuwde Express buurtwinkel in Lier, ietwat verderop in de Antwerpsestraat. Met deze buurtwinkel die alle dagen geopend is, wil Carrefour focussen op verse producten en gezonde voeding en biedt zij jong en oud de mogelijkheid om snel en makkelijk boodschappen te doen.

Negen jaar ervaring in Lierke Plezierke

Franchisepartner Veronique Mertens kan bogen op heel wat ervaring. Zij baatte reeds meer dan 9 jaar een Carrefour Express uit in de Antwerpsesteenweg nr 142 in Lier. Nu werd de buurtwinkel vernieuwd en verhuisde hij naar de Antwerpsestraat 28. Veronique houdt van haar job, van haar klanten en van Lier. Met haar vernieuwde Express kan zij werk met plezier combineren in haar geliefkoosde stad die toevallig ook in de volksmond Lierke Plezierke wordt genoemd, of een plek die altijd al gekend geweest is als een toeristische plek van vrolijke ontspanning.  

Toegankelijk en duurzaam

Deze Express heeft een winkeloppervlakte van 292 m2 en is er dus voor de buurtbewoner die op zoek is naar een ruim aanbod van verse producten. De buurtwinkel zal ook de toevallige voorbijgangers of de toeristen bekoren evenals de studenten die nog snel wat dagelijkse inkopen willen doen of hun middagbroodje willen afhalen.  De winkel is doorlopend open van 7u30 tot 19u00.

In deze totaal vernieuwde buurtwinkel werd heel veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt er onder meer gewerkt met een koelingsinstallatiesysteem op CO2.

Een breed assortiment vers en makkelijke kant-en-klaar maaltijden

De Carrefour Express bakt elke dag vers brood, pistolets en koffiekoeken voor de Lierse klandizie en buurt, en dit de hele dag door.  De broden van de Kwaliteitsketen Carrefour zijn er beschikbaar evenals een mooi gamma patisserie.

De Express van Lier heeft eveneens een uitgebreid assortiment beenhouwerij evenals een mooie fruit- en groenteafdeling en een groot gamma aan bio-producten.  Voor consumenten die bewust naar producten zoeken zonder te veel verpakkingen zijn er een aantal bulkproducten aanwezig.

Extra handig zijn de kant-en klare maaltijdvoorzieningen en -oplossingen in het assortiment : van een snelle hap zoals een belegd broodje, maaltijdsalades, kant-en-klare warme maaltijden tot in de winkel gebraden kip aan ‘t spit. Ook vers te persen fruitsap en heerlijke koffie zijn er te verkrijgen.

Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van bloemen en media.

De klant kan er lokale specialiteiten vinden zoals aardappelen, konfituur, honing, fruitsap maar eveneens het Liers Vlaaike, het klein kruidige gebakje op basis van kandijsiroop en vier kruiden dat via een geheim recept gebakken wordt.

Levering aan huis

Geen tijd om winkelen? Geen nood. De boodschappen komen tot bij jou. Met de bakfiets worden de boodschappen elke dag geleverd voor mensen die het huis niet uit kunnen of die geen tijd hebben om zelf naar de winkel te gaan.

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel.

Adres:
Antwerpsestraat 28
2500 Lier

Openingsuren:
Open alle dagen van 7u30 tot 19u00. 

Franchisepartner:
Veronique Mertens 

 

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.