De Tienenaren krijgen een grotere en ruimere Carrefour Express, ietwat verderop in de Nieuwstraat

Zaventem, 5 oktober 2022 – Goed nieuws voor de klanten van de Carrefour Express van de Nieuwstraat van Tienen! Vanaf vandaag heropent de winkel net iets verderop in een grotere en nog aantrekkelijkere winkel. Klanten krijgen hiermee een betere toegang tot de winkel en kunnen kiezen uit ruimere assortimenten van verse producten.  Welkom allemaal in onze gloednieuwe convenience winkel. 

Het werd allemaal een beetje te krap in de Carrefour Express gelegen Nieuwstraat 29 te Tienen. De directie besloot dan ook om te kiezen voor een grotere winkel. Franchisepartner Christophe Bollen stak de handen uit de mouwen en samen met de logistieke partners van Carrefour kozen ze voor een pand ietwat verderop. Op 5 oktober opent de gloednieuwe Carrefour Express dus zijn deuren in de Nieuwstraat nr 25.

De vernieuwde winkel is twee keer zo groot als de vorige en heeft een oppervlakte van 219 m². De ingang bevindt zich op straatniveau en heeft ruime openingsdeuren, wat de toegang vergemakkelijkt. De buurtwinkel zal de vaste klanten, scholieren van de nabijgelegen school en de bezoekers van de drukke winkelstraat stellig bekoren. De winkel is alle dagen doorlopend open van 6u00 tot 20u00, behalve op dinsdag.

Een ruimer assortiment

De Carrefour Express van Tienen heeft dus veel meer plaats om de klant beter te dienen. De winkel bakt bijvoorbeeld de hele dag door pistolets en vers brood van de Kwaliteitsketen Carrefour en stelt een mooi gamma patisserie-producten tentoon.

De Express van Tienen heeft eveneens een degelijk assortiment beenhouwerij, een mooie fruit- en groenteafdeling en een groot gamma aan bio-producten.  Voor de vegetariërs onder ons is er een degelijke keuze aan veggie-producten.

Voor de klanten die het eens wat makkelijker willen hebben, zijn er de handige kant-en klare maaltijdvoorzieningen en -oplossingen zoals belegde broodjes, maaltijdsalades en kant-en-klare warme maaltijden. Zo biedt de winkel de hele dag door lekkere warme worstebroodjes en pizza’s uit de warmhoudkast. Ook vers te persen fruitsap en heerlijke koffie zijn er te verkrijgen.

Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van bloemen, lottoproducten en kadokaarten.

Lekkere streekproducten van bij ons 

Ook aan een lokaal aanbod van streekproducten ontbreekt het niet. Zo vindt de klant er onder meer de ambachtelijke PIPO-appelsappen van milieuvriendelijk geteelde appelen uit Haspengouw, dranken van brouwerij en distilleerderij Wilderen uit Sint-Truiden, en lekkernijen van de jonge onderneming Castel du Chocolat.  

Gekoelde dranken

De winkel biedt ook gekoelde dranken met een rijk gevulde frigo met flessen witte, rosé wijnen, cava’s, schuimwijnen en champagnes. Klaar om mee te nemen en het feest kan beginnen.   

Too Good To Go en duurzaamheid

Deze Express draagt ook zijn steentje bij in de strijd tegen voedselverspilling. Carrefour Express Tienen werkt immers met Too Good to Go. Dit betekent dat de klant hier niet-verkochte dagverse producten tegen sluitingstijd aan een verminderde prijs kan verkrijgen. Zo kan elkeen voor een prijsje genieten van nog perfect eetbare producten die anders meedogenloos in de vuilbak terechtkomen. 

Verder beschikt de winkel over ledverlichting en voorziet hij in een gedeelte van zijn eigen energie dankzij een serie zonnepanelen op het dak.

Bevroren prijzen

De klant zal nog tot vlak voor de kerstperiode kunnen genieten van de bevroren prijzencampagne waarbij honderd producten gedurende honderd dagen aan dezelfde prijs aangeboden worden. 

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres : 

Nieuwstraat 25 

3300 Tienen

 

Openingsuren :

Open alle dagen van 6u00 tot 20u00

Sluitingsdag : dinsdag

 

Franchisepartner : 

Christophe Bollen

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 705 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 180 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van 11.244 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 180 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van bijna 14.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 90,8 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 335.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.