Edegem verwelkomt gloednieuwe Carrefour Express

Edegem, 30 augustus 2023 – Bewoners van het Antwerpse Edegem hebben er vanaf nu een gloednieuwe buurtwinkel bij! Carrefour opent er vandaag namelijk de deuren van een Express-winkel in de Strijdersstraat. Franchisepartner Rik Maes leerde de kneepjes van het vak al van jongs af aan. Kleinhandel zit in zijn familie in het bloed. Bovendien is hij al jaren vertrouwd met de gemeente en de bewoners, aangezien zijn grootouders altijd in Edegem hebben gewoond. Hij staat dus te popelen om de klanten van de nieuwe Express-winkel op hun wenken te bedienen met heerlijke producten!

De nieuwe Carrefour Express bevindt zich in het hartje van de gemeente Edegem, te midden van een gezellige winkelstraat. Deze ligging is ideaal om niet alleen de omwonenden, maar ook alle handelaars uit de buurt te ontvangen. Met een oppervlakte van 301m² vindt iedereen er beslist wat hij of zij nodig heeft.

Lokale producten in de kijker

De supermarkt in Edegem biedt heel wat Carrefour huismerken, een mooi assortiment bio en vegetarische producten, ter plekke gebakken brood, maar ook verse koffie en fruitsap. Daarnaast vinden klanten er een heerlijk aanbod groenten, fruit en vlees, en een snelle hap voor tijdens de lunch. Bovendien hecht franchisepartner Rik Maes speciale aandacht aan lokale producten, zoals een gin uit Edegem, biologische fruitsappen van De Drie Wilgen uit Nijlen en gezonde snacks op basis van noten van het merk Astronut, recent op de markt gebracht door Abdel Rahou, een jonge Borgerhoutse ondernemer. Naast deze brede waaier aan gezonde en lokale producten biedt de Carrefour Express ook handige diensten zoals verse bloemen en cadeaubonnen.

Duurzaamheid als prioriteit

Net als de meeste Carrefour Express -winkels draagt ook deze duurzaamheid hoog in het vaandel. De winkel in de ​ Strijdersstraat investeerde in een koelsysteem op basis van CO2 voor een zo zuinig, veilig en ecologisch mogelijke koeling.

Praktische informatie

Adres: Strijdersstraat 29, 2650 Edegem

Openingsuren: Elke dag van 7 tot 20u, gesloten op donderdag

Franchisepartner: Rik Maes


Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Spokesperson, Carrefour

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.