Een Carrefour Market nieuwe generatie opent haar deuren in Dour

De Carrefour Market opent op 30 juni haar deuren in Dour. De winkel ‘nieuwe generatie’ onderscheidt zich met een zeer volledig en gevarieerd aanbod en een aangename indeling voor de klant. De Carrefour Market van Dour is een weerspiegeling van de Act For Food-strategie van Carrefour die als doel heeft het beste toegankelijk te maken voor iedereen.

De winkel is gelegen aan Rue de la Corderie 1 in Dour en bevindt zich op minder dan 1 kilometer van de festivalweide van Dour Festival (dat dit jaar niet doorgaat). Deze nieuwe Market heeft een oppervlakte van 1200m². Aan het hoofd staan de twee franchisepartners Ludovic Gostiaux en Pauline Bonduaeux die zowel residentiële klanten als voorbijgangers verwelkomen. Hun winkel is namelijk gelegen aan een nieuwe rotonde die aangelegd is nabij een retailpark met 14 verschillende retailers.

Dankzij haar gevarieerd en uitgebreid aanbod voldoet de Carrefour Market in Dour aan alle dagdagelijkse behoeften van klanten. De Market geeft een prominente plaats aan verse groenten en fruit. Naast een ruime keuze aan nationale merkproducten, biedt de winkel ook een breed bio-assortiment en producten van lokale producenten aan. Om het aanbod te vervolledigen worden beenhouwerij- en traiteurproducten, zoals onder andere gebraden kip en verse pizza’s aan een bedieningstoog aangeboden. Vers brood wordt ter plaatse gebakken en er is ook een sapcentrifuge. Tot slot, biedt de winkel cadeaukaarten en bloemen aan.

Wanneer de sanitaire maatregelen het opnieuw toelaten, kunnen klanten in het Carrefour café genieten van een koffie. Een microgolf zal ook ter beschikking gesteld worden aan de klanten.

De Market heeft een ruime parking en er is optie tot thuislevering.

 

Adres:

rue de la Corderie, 1

7370 DOUR

Openingsuren:

Maandag-zaterdag: 8u30 - 19u30

Zondag en feestdagen: 8u30-12u30

Franchisepartners

Ludovic Gostiaux

Pauline Bonduaeux

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.