Een Carrefour Market nieuwe generatie opent haar deuren in Dour

De Carrefour Market opent op 30 juni haar deuren in Dour. De winkel ‘nieuwe generatie’ onderscheidt zich met een zeer volledig en gevarieerd aanbod en een aangename indeling voor de klant. De Carrefour Market van Dour is een weerspiegeling van de Act For Food-strategie van Carrefour die als doel heeft het beste toegankelijk te maken voor iedereen.

De winkel is gelegen aan Rue de la Corderie 1 in Dour en bevindt zich op minder dan 1 kilometer van de festivalweide van Dour Festival (dat dit jaar niet doorgaat). Deze nieuwe Market heeft een oppervlakte van 1200m². Aan het hoofd staan de twee franchisepartners Ludovic Gostiaux en Pauline Bonduaeux die zowel residentiële klanten als voorbijgangers verwelkomen. Hun winkel is namelijk gelegen aan een nieuwe rotonde die aangelegd is nabij een retailpark met 14 verschillende retailers.

Dankzij haar gevarieerd en uitgebreid aanbod voldoet de Carrefour Market in Dour aan alle dagdagelijkse behoeften van klanten. De Market geeft een prominente plaats aan verse groenten en fruit. Naast een ruime keuze aan nationale merkproducten, biedt de winkel ook een breed bio-assortiment en producten van lokale producenten aan. Om het aanbod te vervolledigen worden beenhouwerij- en traiteurproducten, zoals onder andere gebraden kip en verse pizza’s aan een bedieningstoog aangeboden. Vers brood wordt ter plaatse gebakken en er is ook een sapcentrifuge. Tot slot, biedt de winkel cadeaukaarten en bloemen aan.

Wanneer de sanitaire maatregelen het opnieuw toelaten, kunnen klanten in het Carrefour café genieten van een koffie. Een microgolf zal ook ter beschikking gesteld worden aan de klanten.

De Market heeft een ruime parking en er is optie tot thuislevering.

 

Adres:

rue de la Corderie, 1

7370 DOUR

Openingsuren:

Maandag-zaterdag: 8u30 - 19u30

Zondag en feestdagen: 8u30-12u30

Franchisepartners

Ludovic Gostiaux

Pauline Bonduaeux

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.