Een gloednieuwe Carrefour Express opent haar deuren in metrostation Roodebeek

Carrefour breidt verder uit in Brussel verder en opent vandaag een nieuwe Express in metrostation Roodebeek.

Met de opening van deze nieuwe Express in de Sint-Lambrechts-Woluwe versterkt Carrefour haar aanwezigheid in de metro. Er zijn al andere Express-winkels aanwezig in metrostations Rogier, Delta, Weststation, Noordstation, Zuidstation, Merode,Sint-Guido, evenals in het Zuidstation. 

Deze nieuwe Carrefour Express van 240 m² richt zich zowel op reizigers als omwonenden en zal ook op zondag open zijn. 

De winkel biedt maaltijdoplossingen aan voor elk moment van de dag zoals kant-en-klare maaltijden, sandwiches, snacks, een ruim lunchassortiment maar ook versgeperst sinaasappelsap, heerlijke koffie en vers ter plaatse gebakken brood. Daarnaast is er een ruime keuze aan verse producten waaronder sushi en groenten en fruit, aan vegetarische producten en aan bloemen. Met zijn ruime keuze aan producten is deze nieuwe winkel een praktische illustratie van de "Act For Food"-strategie van Carrefour, die erop gericht is het beste voor iedereen beschikbaar te maken.

Winkels staan steeds dichter bij de consument

Toeval of niet, Carrefour opent vandaag niet één, maar twee nieuwe winkels. Naast de Carrefour Express in metrostation Roodebeek opent de retailer met trots ook een Carrefour Express in Wezembeek-Oppem.

De eerste winkel van franchisepartner Khalil Aaboud

Deze nieuwe Express in metrostation Roodebeek in Sint-Lambrechts-Woluwe wordt de allereerste winkel van franchisepartner Khalil Aaboud. Hij is zeer gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan en deze nieuwe winkel uit te baten. De franchisepartner heel veel aandacht besteed aan duurzaamheid en koos daarom voor een CO2-koelsysteem voor zijn winkel. 

Openingsuren 

De Express Roodebeek is 7 dagen op 7 geopend, van maandag tot vrijdag van 7u tot 20u en op zaterdag, zondag en feestdagen van 8u tot 20u.

Adres: Roodebeeksteenweg 5 in Sint-Lambrechts-Woluwe

Openingsuren: open van 7u tot 20u van maandag tot vrijdag en van 8u tot 20u in het weekend en op feestdagen.

Franchisepartner:  Khalil Aaboud

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.