Skip to Content

Een gloednieuwe Carrefour Express-stadswinkel opent op de Hoogstraat in Antwerpen

Vandaag ging de nieuwe Carrefour Express in de winkelstraat Hoogstraat in Antwerpen open. De buurtwinkel is centraal gelegen en biedt op een oppervlakte van 180m² een volwaardig assortiment voor de bewoners, de mensen die er in de buurt werken en toeristen. Ze vinden er een breed assortiment van basisproducten, maar ook een waaier aan lokale producten en typische producten voor toeristen. Er is veel ruimte voor lekkere en gezonde maaltijdoplossingen en een reeks handige diensten.

De winkel stelt een reeks maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag voor en klanten kunnen er terecht voor vers bereide belegde broodjes. Ze kunnen ook een gezonde salade samenstellen aan de saladbar. Hun maaltijden of een verse kop koffie kunnen ze in het gezellige Carrefour Café nuttigen. In de winkel vindt de klant basisproducten en enkele onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij. Een BIO-assortiment en BIO-noten in bulk ronden het rijke aanbod af. Een onderscheidend punt is een selectie van lokale producten en producten voor toeristen zoals chocolade, bieren en andere Belgische lekkernijen.

De nieuwe Carrefour Express-buurtwinkel biedt een aantal diensten, zoals versgeperst sinaasappelsap, vers bereide koffie, de verkoop van iTunes- & telefoonkaarten en een keuze aan bloemen.

Aandacht voor de veiligheid van klanten en medewerkers

De veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten staan altijd voorop, zeker tijdens deze moeilijke tijden. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er nu plexiglas schermen bij de kassa’s en hesjes voor de medewerkers om aandacht te vragen voor het houden van 1,5 meter afstand. Handgel staat ter beschikking. Ook mag er maximaal één klant per 15m² in de winkel aanwezig zijn.

Ruime openingsuren troef

De Express Antwerpen Hoogstraat is 7 dagen op 7 geopend, van maandag tot en met donderdag en op zaterdag van 7 tot 20 uur, op vrijdag van 7 tot 21 uur en op zon- en feestdagen van 8 tot 20 uur.

Adres
Hoogstraat 67, 2000 Antwerpen

Franchisepartner
Bunyamin Ozturk

 

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.