Een gloednieuwe Carrefour Express-stadswinkel opent op de Hoogstraat in Antwerpen

Vandaag ging de nieuwe Carrefour Express in de winkelstraat Hoogstraat in Antwerpen open. De buurtwinkel is centraal gelegen en biedt op een oppervlakte van 180m² een volwaardig assortiment voor de bewoners, de mensen die er in de buurt werken en toeristen. Ze vinden er een breed assortiment van basisproducten, maar ook een waaier aan lokale producten en typische producten voor toeristen. Er is veel ruimte voor lekkere en gezonde maaltijdoplossingen en een reeks handige diensten.

De winkel stelt een reeks maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag voor en klanten kunnen er terecht voor vers bereide belegde broodjes. Ze kunnen ook een gezonde salade samenstellen aan de saladbar. Hun maaltijden of een verse kop koffie kunnen ze in het gezellige Carrefour Café nuttigen. In de winkel vindt de klant basisproducten en enkele onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij. Een BIO-assortiment en BIO-noten in bulk ronden het rijke aanbod af. Een onderscheidend punt is een selectie van lokale producten en producten voor toeristen zoals chocolade, bieren en andere Belgische lekkernijen.

De nieuwe Carrefour Express-buurtwinkel biedt een aantal diensten, zoals versgeperst sinaasappelsap, vers bereide koffie, de verkoop van iTunes- & telefoonkaarten en een keuze aan bloemen.

Aandacht voor de veiligheid van klanten en medewerkers

De veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten staan altijd voorop, zeker tijdens deze moeilijke tijden. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er nu plexiglas schermen bij de kassa’s en hesjes voor de medewerkers om aandacht te vragen voor het houden van 1,5 meter afstand. Handgel staat ter beschikking. Ook mag er maximaal één klant per 15m² in de winkel aanwezig zijn.

Ruime openingsuren troef

De Express Antwerpen Hoogstraat is 7 dagen op 7 geopend, van maandag tot en met donderdag en op zaterdag van 7 tot 20 uur, op vrijdag van 7 tot 21 uur en op zon- en feestdagen van 8 tot 20 uur.

Adres
Hoogstraat 67, 2000 Antwerpen

Franchisepartner
Bunyamin Ozturk

 

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.