Een jong ondernemerskoppel opent een nieuwe Carrefour Express in Blankenberge 

Blankenberge, 16 oktober 2024 – Vandaag opent een nieuwe Carrefour Express zijn deuren op de A. Ruzettelaan te Blankenberge, op de hoek van de Astridlaan. Een jong ondernemend koppel, Tibeau Van Aael (26 jaar) en Maedeh Khatibi (27 jaar) realiseren hiermee hun droom. ​ ​ Na hun ervaring met hun eerste bedrijf, Aloha Poké Bowls, in Knokke-Heist, stellen zij nu hun ervaring ten dienste van de Blankenbergse klant waarbij de focus ligt op kwaliteit, versheid en een uitzonderlijke winkelervaring.  

De Carrefour Express te Blankenberge is een hippe buurtwinkel met een oppervlakte van 285 m², iets groter dan de gebruikelijke oppervlakte van een Express die meestal tussen de 200 en 250 m² ligt. De klant vindt er naast de traditionele groente- en fruitafdeling een ruim aanbod aan ter plaatse gebakken bakkerijproducten, een heuse vlees- en charcuterieafdeling, een visafdeling, maar ook belegde broodjes, meeneemmaaltijden en gebraden kip. Vitamientjes krijgt de klant ook mee naar huis met het versgeperst fruitsap dat ook in deze winkel beschikbaar is. En heeft u onverwachts bezoek of wordt u zelf ergens verwacht? Dan zal het assortiment wijnen en de afdeling bloemen u zeker bekoren. ​ De Carrefour Express biedt een brede waaier aan producten van het merk Carrefour evenals biologische en vegetarische producten. Tijdens hun boodschappen kunnen klanten genieten van een lekker kopje koffie . 

Oproep aan producenten uit de regio 

De franchisepartners willen inzetten op lokale producten en moedigen de producenten uit de regio aan om hun streekproducten aan te bieden in hun winkel. De winkel biedt reeds een aantal lokale producten aan, zoals de sauzen van Yum-It, chocolade van Chocolate Base uit Lievegem en Coast-bier uit De Haan. 

Toegankelijkheid en gebruiksgemak  

De franchisepartners willen dicht bij de bewoners van de buurt staan. Daarom zal de winkel elke dag geopend zijn van 8:00 tot 20:00 uur, en zullen zij zelf zoveel mogelijk aanwezig zijn om de mensen van de streek eigenhandig te bedienen. ​ ​ 

Praktische info 

  • Adres: Albert Ruzettenlaan 61, 8370 Blankenberge 
  • Telefoonnummer: +32 470 81 45 26 
  • Openingstijden: Dagelijks geopend van 08:00 tot 20:00 uur 

 

 


Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Woordvoerder, Carrefour

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.