Een klant van Carrefour Market Sint-Niklaas wint een goudstaaf ter waarde van 19.856€ dankzij de ScanMania-actie

Sint-Niklaas, 4 oktober 2024 – ​ Carrefour is verheugd om aan te kondigen dat de eerste goudstaaf ter waarde van 19.856€ (op 2/10/2024) werd gewonnen in het kader van de ScanMania-actie, die slechts een week geleden van start is gegaan. Deze gelukkige winnaar, een 75-jarige man, werd gehuldigd tijdens een feestelijke receptie op 3 oktober in de Carrefour Market van Sint-Niklaas. Er zijn nog 4 goudstaven te winnen, één per week. De ScanMania-actie loopt tot 27 oktober.

Overhandiging goudstaaf in Carrefour Market Sint-Niklaas

De goudstaaf werd persoonlijk overhandigd aan de winnende klant (die anoniem wenst te blijven) door Geoffroy Gersdorff, CEO van Carrefour België. Het evenement vond plaats in aanwezigheid van onder andere Frédéric Van Landeghem, de franchisepartner van Carrefour Market Sint-Niklaas, en Paul Peugnet, Sales Development Director.

Beveiligde begeleiding voor de winnende klant

Carrefour koos voor deze symbolische prijs omdat goud een veilige investering is dankzij de zeldzaamheid, constante vraag en het vermogen om te beschermen tegen inflatie. ​ De winnaar is vrij om de staaf te houden, in te ruilen voor de huidige geschatte waarde van €19.856 of naar eigen inzicht te investeren. Carrefour is bezorgd over de veiligheid en anonimiteit van zijn klanten en neemt alle nodige maatregelen om hun identiteit en hun winsten te beschermen. Daarom werkt het bedrijf samen met Loomis, dat de winnaar beveiligde ondersteuning zal bieden.

Nog 4 goudstaven te winnen, wie wordt de volgende?

De ScanMania-actie, die loopt van 25 september tot 27 oktober 2024, biedt klanten de kans om deel te nemen aan een grote wedstrijd met ongelooflijke prijzen:

  • 25 miljoen bonuspunten, 10 miljoen meer dan vorig jaar,
  • 50 droomreizen te winnen, tegenover 20 reizen in 2023.
  • Er zijn nog 4 gouden staven te winnen: één elke week tot 27 oktober 2024.

Hoe kan men kans maken op een gouden staaf?

Voor elke schijf van €25 besteed in Hypermarkten Carrefour en Carrefour Market, en €15 in Express-winkels, ontvangen klanten een voucher, waardoor hun kans om te winnen toeneemt. Klanten kunnen meedoen door de QR-codes op de vouchers te scannen via de Carrefour-app, aan kiosken in de winkel of door een unieke code te gebruiken op bonusland.be.

 

Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Woordvoerder, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.