Een nieuwe Carrefour Express opent haar deuren in de Leopoldstraat in Luik

Woensdag 30 maart opent een nieuwe Carrefour Express haar deuren in Luik. De nieuwe Express is gelegen in het begin van de Leopoldstraat, recht tegenover het Saint-Lambertplein. 

De winkel strekt zich uit over een verkoopoppervlakte van 124 m² en bevindt zich in een residentiële wijk. De winkel richt zich op wijkbewoners, maar ook op voorbijgangers die snel een aantal inkopen willen doen en tegelijkertijd willen genieten van de kwaliteitsvolle service van de gemotiveerde franchisepartners. De Carrefour express is gehuisvest in een mooi gebouw in de vorm van een driehoek. Voor deze architectuur was er veel creativiteit nodig om er een winkel in te richten met een groot assortiment op een kleine oppervlakte. Deze weerspiegelt eens te meer de Act For Food-strategie van Carrefour die als doel heeft het beste toegankelijk te maken voor iedereen.

De tweede winkel van franchisepartners Janelle Leclercq en Damien Brion in Luik 

De franchisepartners Janelle Leclercq en Damien Brion die de nieuwe Carrefour Express in de Leopoldstraat openen, baten sinds december 2019 ook de Carrefour Express Guillemins in Luik uit. Dit jonge koppel gebruikt hun expertise en hun ervaring voor het uitbaten van een tweede winkel. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7u00 tot 20u00 en in het weekend en op feestdagen van 8u00 tot 20u00.

Snel winkelen terwijl je alles vindt wat je nodig hebt om het leven smaakvol en gezond te maken met lokale producten

De Carrefour Express in Luik biedt dagelijks vers gebakken brood, stokbrood, koffiekoeken, donuts en patisserie aan. 

Voor on-the-go" klanten, voor leerlingen van naburige scholen en voor omwonenden die niet veel tijd willen besteden in het koken, zijn er tal van kant-en-klaarmaaltijden zoals sandwiches, maaltijdsalades en maaltijden om op te warmen. Daarnaast is er ook vers geperste fruitsap en heerlijke koffie beschikbaar. De winkel biedt ook een assortiment biologische en lokale producten aan zoals de essentiële fruitwafel van O Bel en speciale bieren die een must zijn in Luik

Adres: Leopoldstraat 2, 4000 Luik. Tegenover het Saint-Lambertplein.

Openingsuren: open van 7u tot 20u op weekdagen en van 8u tot 20u op zon- en feestdagen

Franchisepartners: Janelle Leclercq en Damien Brion

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.