Een nieuwe Carrefour Express opent haar deuren in Wezembeek-Oppem

Woensdag 27 april - Vandaag opent een nieuwe Carrefour Express haar deuren in Wezembeek-Oppem op de hoek van de Jozef de Keyzerstraat.  

De winkel strekt zich uit over een verkoopoppervlakte van 293 m² en bevindt zich in een residentiële wijk. De winkel richt zich op wijkbewoners, maar ook op voorbijgangers die snel een aantal inkopen willen doen en tegelijkertijd willen genieten van de kwaliteitsvolle service van de gemotiveerde franchisepartner. De Carrefour Express in Wezembeek-oppem is een praktische illustratie van de Act For Food-strategie van Carrefour, die als doel heeft steeds het beste beschikbaar te maken voor iedereen.

De tweede winkel van franchisepartner Emre Kara

Franchisepartner Emre Kara die deze nieuwe Express opent in Wezenbeek-Oppem, baat ook de Carrefour Express in Steenokkerzeel uit. Zijn expertise en ervaring zal dus zeker en vast goed van pas komen. Bovendien zorgt de nieuwe Express ook voor lokale verankering gezien het de enige winkel is in Wezembeek. De winkel is open van dinsdag tot en met vrijdag van 7.00 tot 20.00 uur, en in het weekend en op feestdagen van 8.00 tot 20.00 uur.

Snel winkelen en toch alles vinden om lekker en gezond door het leven te gaan 

De Carrefour Express in Wezembeek-oppem biedt dagelijks vers ter plaatse gebakken brood en stokbroden aan. Daarnaast is er een ruime keuze aan verse producten waaronder een selectie vlees, groenten en fruit en ook veel vegetarische producten.

Voor leerlingen van naburige scholen en voor omwonenden die niet veel tijd willen besteden aan koken, zijn er tal van kant-en-klare maaltijden: sandwiches, worstenbroodjes, pizza’s, maaltijdsalades en maaltijden om op te warmen. Klanten kunnen er ook terecht voor vers geperst fruitsap, heerlijke koffie, biologische producten, gebraden kip aan het spit of een ruime keuze aan bier.

Net als de meeste Carrefour Express is deze winkel exclusief uitgerust met traditionele kassa's waar klanten cadeaubonnen of zelfs bloemen kunnen krijgen. De supermarkt biedt ook een bezorgservice aan haar klanten.

Heel wat inspanningen op vlak van duurzaamheid

De franchisepartner heeft veel aandacht besteed aan duurzaamheid aangezien deze winkel gebruik maakt van een CO2-koelsysteem evenals LED-verlichting.

Adress : Jozef de Keyzerstraat 8 te Wezembeek-Oppem

Openingsuren: open van 7u tot 20u van dinsdag tot vrijdag, en van 8u tot 20u in het weekend en de volledige dag op feestdagen.

Franchisepartner : Emre Kara

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.