Een nieuwe Carrefour Express opent zijn deuren in de Rue Haute in Brussel in een historisch gebouw

Brussel, 23 oktober 2024 – Vandaag opent een nieuwe Carrefour Express zijn deuren op nummer 161 van de Hoogstraat in Brussel. De franchisepartners, Yves VanHooland en Gurkan Sarac, bundelen hun krachten om hun project te concretiseren en de inwoners en bezoekers een ervaring van nabijheid te bieden, met een focus op kwaliteit, convivialiteit en lokale producten. Met een oppervlakte van 397 m² richt deze winkel zich op een gevarieerde clientèle: bewoners, voorbijgangers, studenten en toeristen.

Een locatie met een rijke geschiedenis

De nieuwe Carrefour Express is gevestigd in een gebouw met een rijke geschiedenis. De voormalige bioscoop(Le Carly), die is omgebouwd (het was eerder het verkooppunt van het begijnhof), transformeert vandaag in een buurtwinkel. Het gebouw heeft historische en architectonische waarde en staat op een beschermingslijst voor het erfgoed.De winkel bevindt zich nabij de Marollen ​ aan de voet van de lift aan het gerechtsgebouw die de bovenstad met de benedenstad verbindt.

Compleet aanbod van lokale, biologische, vegetarische en speciaal aangepaste producten

De Carrefour Express Rue Haute onderscheidt zich door een breed assortiment, met nadruk op lokale producenten en het merk Carrefour. Klanten vinden er biologische en vegetarische producten, artikelen die zijn aangepast aan specifieke diëten (zonder suiker, glutenvrij, enz.), evenals een gevarieerd aanbod van eiwitrijke producten. De winkel beschikt over een slagerij, een selectie vers fruit en groenten, versgeperste sappen, en biedt een "Bon Appétit"-gamma aan. Er is vers gebakken brood en take-away koffie voor een aangename pauze. De Carrefour Express Hoogstraat biedt ook cadeaubonnen en een selectie bloemen.

Een betrokken trio

Yves VanHooland en Gurkan Sarac, samen met Ayse, Gurkan's moeder, starten samen dit project. Gurkan, die ervaring heeft als manager van een andere Express-winkel, brengt zijn expertise mee om een kwaliteitsvolle service aan de klanten te garanderen.

Praktische informatie

Adres: Hoogstraat 161, 1000 Brussel

Openingtijden:

  • van maandag tot zaterdag van 7 tot 20 uur
  • Op zondag en op feestdagen van 8 tot 20 uur.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.