Een nieuwe Carrefour Market opent haar deuren in Zeveneken

Zeveneken, 27 maart 2024 - Een nieuw tijdperk breekt aan voor de inwoners van Zeveneken met de opening van de gloednieuwe Carrefour Market. Onder leiding van franchisepartner Jeroen Lagaert herleeft deze vestiging, voorheen een Smatch, en brengt opnieuw leven in het hart van de lokale gemeenschap.

Nieuw, praktisch en modern

De winkel is volledig gerenoveerd, met een nieuwe vloer, nieuw plafond, moderne verlichting en een nieuwe CO2-installatie. 

Met een oppervlakte van 616 m2 is deze Carrefour Market ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel de lokale als passerende klanten.

De Carrefour market biedt een breed scala aan producten, namelijk een uitgebreid assortiment aan verse, biologische, kwalitatieve en seizoensgebonden producten. De slagerij blijft beschikbaar en de klanten vinden ook versgebakken brood, alles wat ze nodig hebben voor hun lunch, inclusief ter plaatse bereide broodjes.

Bovendien biedt de winkel een verscheidenheid aan diensten om het dagelijks leven te vergemakkelijken. Denk maar parkeergelegenheid, het aanbod van ToGoodToGo, cadeaubonnen, een selectie van verse bloemen, en inzamelpunten voor gebruikte olie en batterijen.

Het team van de Carrefour Market Zeveneken staat klaar om alle klanten een kwalitatieve winkelervaring te bieden.

Praktische informatie

Adres: Drongenstraat 21, 9160 Lokeren

Openingsuren :

  • Maandag : gesloten
  • Dinsdag tot Zaterdag : 8u -19u
  • Zondag en feestdagen : 8u-18u

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.