Een nieuwe Carrefour Market opent zijn deuren in het Woluwe-winkelcentrum

Brussel, 3 mei 2024 - In mei opent een nieuwe Carrefour Market zijn deuren in het Woluwe-winkelcentrum. De winkel, voordien een Match, wordt geleid door Nicolas Bols, die het vak door en door kent en zich nu lanceert als franchisepartner. 

Hij legt uit: "Ik ben gepassioneerd door mijn werk als winkelmanager en ik maak er een erezaak van om een breed assortiment producten aan te bieden in de Woluwé Carrefour Market, zodat klanten alles kunnen vinden wat ze nodig hebben. Ik ben altijd bereid om te luisteren naar wat klanten te zeggen hebben en naar eventuele suggesties, zodat ik hun verwachtingen kan begrijpen en mijn best kan doen om eraan te voldoen. Het warme en gastvrije team geeft een familiegevoel in een grote winkel en zet zich in voor een snelle en efficiënte service."

Een moderne winkel met een focus op biologische en plantaardige producten

Deze winkel van de nieuwe generatie is volledig gerenoveerd en verwelkomt klanten in een moderne ruimte van 1.808 m² voor een optimale en aangename klantervaring. Deze Carrefour-markt ligt in het hart van Sint-Lambrechts-Woluwe en richt zich zowel op de residentiële klanten als op de klanten van het winkelcentrum. Ze vinden er een uitgebreid aanbod van verse producten, met een focus op biologische en plantaardige producten en een mooi assortiment van premium producten om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen.

Hij legt uit: "Ik ben gepassioneerd door mijn werk als winkelmanager en ik maak er een erezaak van om een breed assortiment producten aan te bieden in de Woluwé Carrefour Market, zodat klanten alles kunnen vinden wat ze nodig hebben. Ik ben altijd bereid om te luisteren naar wat klanten te zeggen hebben en naar eventuele suggesties, zodat ik hun verwachtingen kan begrijpen en mijn best kan doen om eraan te voldoen. Het warme en gastvrije team geeft een familiegevoel aan een grote winkel en zet zich in voor een snelle en efficiënte service."

Een slagerij en vleeswaren balie, evenals heerlijke gebraden kip en ter plekke gebakken brood, maken ook deel uit van het winkelassortiment. Een sushi stand maakt het aanbod compleet.

Er is een grote keuze aan lokale producten van kleine Belgische producenten, waaronder een breed assortiment speciaalbieren en essentiële producten zoals boter en eieren van de boerderij.

Ruime parkeergelegenheid, zelfscannen en thuisbezorging

De winkel biedt 2 uur parkeergelegenheid voor alle aankopen van minstens €40 en heeft zelfscannende kassa's voor klanten met haast. Thuisbezorging is ook mogelijk voor extra gemak.

Een franchisepartner met verstand van zaken

Nicolas Bols weet het een en ander over winkelmanagement. Met een gedegen ervaring als shopmanager van drie Carrefour Markets: Square Marlow, Vieux Tilleul en Bascule, gaat hij nu het avontuur aan als franchisepartner. Hij kan rekenen op een dynamisch en enthousiast team, en klanten zullen enkele bekende gezichten vinden onder het personeel van deze nieuwe winkel.

Praktische informatie

Adres: De winkel bevindt zich in de rue Saint-Lambert, 202 in 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe.

Numéro de téléphone du magasin : 02 25348 02

Openingstijden : 8u tot 20u van maandag tot zaterdag

Franchisepartner : ​ Nicolas BOLS

Hieronder vindt u enkele foto's van de winkel.

 

Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Spokesperson, Carrefour

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.