Eindelijk weer een supermarkt in Duisburg : Carrefour opent er een Express

Evere,  22 december 2021 – Carrefour opent vandaag een nieuwe Express in Duisburg, een deelgemeente van Tervuren. Met deze buurtwinkel wil Carrefour de buurtbewoners, studenten en on-the-go klanten de mogelijkheid geven om leuk en snel te shoppen en te kunnen genieten van de dienstverlening van supergemotiveerde franchisepartners. Melanie en Emanuel zetten hun beste beentje voor om het hun klanten naar de zin te maken.   

De enige echte supermarkt voor jong en oud 

Deze Express, die gelegen is in de Merenstraat 1 te Duisburg heeft een winkeloppervlakte van 125 m2. De winkel bevindt zich op de plaats waar vroeger fietsenwinkel Pauwels zat, op het kruispunt met de Heidestraat. De fietsenwinkel is verhuisd naar een groter pand waardoor er ruimte vrijkwam voor de opening van de enige echte Carrefour Express supermarkt in Duisburg. De winkel bevindt zich rechttegenover de Sint-Katharina-kerk. De publieke parking biedt plaats voor tal van wagens. Ook wat verderop, aan het gemeenschapscentrum ‘Pachthof Stroykens’, kunnen heel wat auto’s parkeren. 

De Carrefour Express van Duisburg is 6 dagen per week open, van 7u00 tot 20u00, en in het weekend van 8u00 tot 20u00. Sluitingsdag is maandag.

Snel winkelen en toch alles om lekker en gezond door het leven te gaan 

In de Carrefour Express van Duisburg zijn er elke dag vers brood, pistoleetjes en koffiekoeken te verkrijgen. Ook de broden van de Kwaliteitsketen Carrefour en lekkere patisserie ontbreken er niet.

De klant heeft er verder een ruime keuze aan verse producten, waaronder een vleesassortiment, fruit- en groente en heel wat bio- en veggieproducten.  

Voor on-the-go klanten, de studenten van de nabije St-Anna-school en de Duisburgers die telewerken en niet veel tijd willen besteden aan koken, zijn er heel wat kant-en klare maaltijdvoorzieningen en -oplossingen: belegde broodjes, maaltijdsalades en kant-en-klare warme maaltijden. Ook vers te persen fruitsap, heerlijke koffie,  etnische  en lokale producten zijn er te verkrijgen.

Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van cadeaukaarten en bloemen.

Heel wat inspanningen op het vlak van duurzaamheid

Er werd heel hard gewerkt om op korte tijd de winkel klaar te stomen. Bij de verbouwing van de winkel werd ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt er net zoals andere Express winkels onder meer gewerkt met een koelingsinstallatiesysteem op CO2.

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres:
Merenstraat 1
3080 Duisburg

Openingsuren:
Open 6 dagen op 7, van 07u00 tot 20u00.  In het weekend en op feestdagen van 08u00 tot 20u00. Gesloten op maandag.

Franchisepartner:
Melanie Gecer en Emanuel Golger

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.