Erpe-Mere verwelkomt een heuse Carrefour Express aan de Vijfhoek

Evere, 20 oktober 2021 – Carrefour opent vandaag een Express buurtwinkel aan de vijfhoek  in Erpe-Mere. De oude Buurtsuper, beter gekend in de volksmond als de “Spar”, werd volledig omgebouwd tot een moderne Carrefour Express. De winkel zal focussen op verse en gekoelde producten om het de residentiële klanten, die dicht bij huis willen kopen, aangenaam en makkelijk te maken.  

De nieuwe Carrefour Express heeft een heuse gedaanteverwisseling ondergaan. De winkel heeft een volledige nieuwe vloer, kassasysteem, een nieuwe koelinstallatie op CO2 en zelfs een vernieuwde gevel. Franchisepartner Frederik Van Landeghem is niet aan zijn proefstuk toe. Hij baat intussen al 7 Carrefour-Markets uit. Met een opleiding in de hotelschool en opgedane ervaring als chocolatier, is hij gestart met de Carrefour Market in Erpe Mere. Zijn aanpak staat voor vernieuwing. Telkens slaagt hij erin om de winkels efficiënter te organiseren, mooier te laten ogen, en aantrekkelijker te maken voor de klanten.

Ook zijn personeel weet hij als geen ander te motiveren. Van Landeghem heeft het dagelijks beheer van zijn Express toevertrouwd aan Vanessa Rijk die heel wat ervaring heeft opgedaan in de Carrefour Market te Erpe-Mere.

Deze Express bevindt zich in de Steenstraat op de Vijfhoek en heeft een winkeloppervlakte van 220 m2. De klanten kunnen makkelijk parkeren in de nabije openbare parking. 

Snel en makkelijk, maar vooral vers en lekker

Deze buurtwinkel is er dus voor de residentiële klant die op zoek is naar een ruim aanbod van verse en gekoelde producten die nog snel wat dagelijkse inkopen wil doen.  Onverwacht bezoek voor het aperitief? Geen nood, deze Express beschikt over heel wat gekoelde bieren en aperitiefdranken.

Deze Carrefour Express bakt ook elke dag vers brood, pistolets en koffiekoeken. De buurtwinkel heeft eveneens een uitgebreid assortiment beenhouwerij evenals een mooie fruit- en groenteafdeling en een groot gamma aan bio-producten. Zeer handig zijn ook de kant-en klare maaltijdvoorzieningen en -oplossingen in het assortiment : van een snelle hap zoals een belegd broodje, maaltijdsalades en kant-en-klare warme maaltijden. Ook vers fruitsap en heerlijke koffie kunnen er verkregen worden. Verder zullen er heel wat producten van lokale leveranciers aanwezig zijn naast een ruim assortiment bulkartikelen en producten van het huismerk Carrefour.

Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van bloemen, kadokaarten, herlaadkaarten, postzegels en Lottobiljetten. 

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres:
Steenstraat 6, 9430 Erpe-Mere

Openingsuren:
Van maandag tot zaterdag van 7.30u tot 19u. Op zon- en feestdagen van 8u tot 18 u.

Gesloten op donderdag.

Franchisepartner:
Frederic Van Landeghem

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.