Erpe-Mere verwelkomt een heuse Carrefour Express aan de Vijfhoek

Evere, 20 oktober 2021 – Carrefour opent vandaag een Express buurtwinkel aan de vijfhoek  in Erpe-Mere. De oude Buurtsuper, beter gekend in de volksmond als de “Spar”, werd volledig omgebouwd tot een moderne Carrefour Express. De winkel zal focussen op verse en gekoelde producten om het de residentiële klanten, die dicht bij huis willen kopen, aangenaam en makkelijk te maken.  

De nieuwe Carrefour Express heeft een heuse gedaanteverwisseling ondergaan. De winkel heeft een volledige nieuwe vloer, kassasysteem, een nieuwe koelinstallatie op CO2 en zelfs een vernieuwde gevel. Franchisepartner Frederik Van Landeghem is niet aan zijn proefstuk toe. Hij baat intussen al 7 Carrefour-Markets uit. Met een opleiding in de hotelschool en opgedane ervaring als chocolatier, is hij gestart met de Carrefour Market in Erpe Mere. Zijn aanpak staat voor vernieuwing. Telkens slaagt hij erin om de winkels efficiënter te organiseren, mooier te laten ogen, en aantrekkelijker te maken voor de klanten.

Ook zijn personeel weet hij als geen ander te motiveren. Van Landeghem heeft het dagelijks beheer van zijn Express toevertrouwd aan Vanessa Rijk die heel wat ervaring heeft opgedaan in de Carrefour Market te Erpe-Mere.

Deze Express bevindt zich in de Steenstraat op de Vijfhoek en heeft een winkeloppervlakte van 220 m2. De klanten kunnen makkelijk parkeren in de nabije openbare parking. 

Snel en makkelijk, maar vooral vers en lekker

Deze buurtwinkel is er dus voor de residentiële klant die op zoek is naar een ruim aanbod van verse en gekoelde producten die nog snel wat dagelijkse inkopen wil doen.  Onverwacht bezoek voor het aperitief? Geen nood, deze Express beschikt over heel wat gekoelde bieren en aperitiefdranken.

Deze Carrefour Express bakt ook elke dag vers brood, pistolets en koffiekoeken. De buurtwinkel heeft eveneens een uitgebreid assortiment beenhouwerij evenals een mooie fruit- en groenteafdeling en een groot gamma aan bio-producten. Zeer handig zijn ook de kant-en klare maaltijdvoorzieningen en -oplossingen in het assortiment : van een snelle hap zoals een belegd broodje, maaltijdsalades en kant-en-klare warme maaltijden. Ook vers fruitsap en heerlijke koffie kunnen er verkregen worden. Verder zullen er heel wat producten van lokale leveranciers aanwezig zijn naast een ruim assortiment bulkartikelen en producten van het huismerk Carrefour.

Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van bloemen, kadokaarten, herlaadkaarten, postzegels en Lottobiljetten. 

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres:
Steenstraat 6, 9430 Erpe-Mere

Openingsuren:
Van maandag tot zaterdag van 7.30u tot 19u. Op zon- en feestdagen van 8u tot 18 u.

Gesloten op donderdag.

Franchisepartner:
Frederic Van Landeghem

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.