Europese primeur: Carrefour België opent in het centrum van Brussel een Carrefour Reeborn pop-up voor tweedehandsartikelen

Elsene, 17 april 2024. Op donderdag 18 april opent Carrefour België in Elsene een pop-upwinkel gewijd aan haar tweedehandsplatform Carrefour Reeborn. Deze tweedehandswinkel is een primeur in de Europese voedingsdetailhandel.

Carrefour Reeborn, gelanceerd in november 2023, is zowel een online platform als een app voor de verkoop en aankoop van tweedehandsartikelen. Het biedt particulieren de mogelijkheid om artikelen te verkopen, terwijl Carrefour-winkels hetzelfde kunnen doen met ​ stockrestantenaan niet-voedingsproducten.

Gebruikers kunnen geld verdienen door hun ongebruikte artikelen te verkopen én tegelijk ​ Carrefour Bonuspunten verzamelen. Deze punten kunnen ze nadien gebruiken om hun ​ boodschappen te doen in een Carrefourwinkel van hun keuze.

"Carrefour Reeborn biedt een eenvoudige oplossing vooreen duurzamere en zuinigere levensstijl", zegt Arnaud Lesne, Directeur Innovatie en Partnerschappen bij Carrefour België. "Via een gebruiksvriendelijk platform om tweedehandsartikelen te kopen en verkopen, dragen we bij aan het verminderen van de impact op het milieu en bieden we exclusieve voordelen aan onze klanten."

Dubbele kans op verkoop dankzij de pop-up

  1. Klanten maken een account aan op Carrefour Reeborn.
  2. Ze publiceren hun artikelen op het online platform.
  3. Ze kunnen hun verkoopkansen maximaliseren door hun productenin de pop-upwinkel te tonen. (Het team van Carrefour Reeborn behoudt zich het recht voor om de artikelen te selecteren).

Als een klant een van de tentoongestelde artikelen in de pop-up wil kopen, kan hij dat gemakkelijk doen via een beschikbare digitale terminal. De verkoper ontvangt dan onmiddellijk de betaling voor het verkochte artikel.

De pop-upwinkel ​ biedt ook een coworkingruimte met gratis wifi-toegang. En er is koffie en een Carrefour Buybye-verkooppunt voor dekleine honger. 

Praktische informatie

  • Openingstijden van de pop-up: Van 18 april tot 15 september 2024
  • Openingstijden: donderdag tot en met zondag, van 11 tot 18 uur
  • Adres: Elsensesteenweg, 313 in 1050 Elsene

 

Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Spokesperson, Carrefour

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.