Exclusieve aanbiedingen tijdens de 'Happy Single Day' in de Hypermarkten Carrefour

single_day_logo-1200x868.jpg
  • Onmisbare aanbiedingen van 6 tot 10 november
  • Op 10 november wordt het btw-bedrag aangeboden op alle niet voedingsartikelen tijdens de uitzonderlijke opening in de 12 deelnemende Hypermarkten Carrefour
  • Talrijke animaties in de winkel

6 november 2019- De Single Day, erg populair in China, een feestdag voor singles die trots zijn op hun status. De winkels pakken dan uit met promoties op leuke producten voor singles. Van 6 tot en met 10 november kunnen Carrefour-klanten de ‘Happy Single Day’ in de Hypermarkten Carrefour vieren en een heleboel onmisbare koopjes op de kop tikken.

 
 

Carrefour stelt haar eerste Belgische ‘Happy Single Day’ voor in haar hypermarkten, een dag gewijd aan singles die reeds veel gevierd wordt in China om de trots van het single zijn te benadrukken. Deze dag verscheen voor het eerst in 1993 op een universiteitscampus in China. Sindsdien heeft dit feest een fenomenale groei gekend. De laatste jaren wordt deze dag ook steeds meer in Europa gevierd.

Onmiddellijke kortingen

Van 6 tot 10 november 2019 kunnen klanten van de Hypermarkten Carrefour in België genieten van een groot aantal onmisbare en exclusieve aanbiedingen voor niet voedingsproducten. Een ideale gelegenheid om te anticiperen op aankopen voor Sinterklaas of Kerstmis!

Uitzonderlijke opening op zondag 10 november, met een extra korting!

Tijdens deze dag biedt Carrefour het btw-bedrag aan op alle huishoudapparaten, fototoestellen, tv’s, audiosystemen, computers, schermen, tablets, drogisterij, parfumerieproducten, bazaar en textiel, in de deelnemende winkels: Bierges, Bomerée, Brugge B Park, Burcht, Froyennes, Herstal, Koksijde, Kuringen, Mont-Saint-Jean, Oudergem, Sint-Agatha-Berchem en Zemst. Hét moment om goede zaken te doen.

Deze aanbieding is ook geldig online met bestelling en afhaling op 10/11 in de volgende hypermarkten: Bergen, Burcht, Froyennes, Herstal, Oostakker, Oudergem.

Tal van leuke activiteiten 

Tal van leuke activiteiten in de winkel met veel animaties zullen de klanten verrassen tijdens deze zondagopening.

Facebook-actie

Carrefour zet deze actie extra kracht bij met een Facebook-campagne: Facebook-gebruikers worden gevraagd om hun relatiestatus op ‘Vrijgezel’ te zetten en dit openbaar te delen met de boodschap ‘Ik val voor @CarrefourBelgium’. Als ze dit dan op 10 november in een van de deelnemende Hypermarkt Carrefour tonen, krijgen ze een leuke verrassing.

Voor alle voorwaarden: zie folder.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.