Geoffroy Gersdorff benoemd tot Directeur Goederen en Aanbod Voeding Groep Carrefour

11 februari 2020- Geoffroy Gersdorff, Secretaris-Generaal van Carrefour Belgium, werd benoemd tot Directeur Goederen en Aanbod Voeding Groep Carrefour, en zal rapporteren aan de Group Executive Director Merchandise.

 
 

Zijn missie zal zijn om de bestaansreden van Carrefour, namelijk de voedseltransitie, zichtbaar en toegankelijk te maken voor iedereen.

Meer bepaald zal hij de leiding nemen over het huismerk Carrefour (MDC), de verse producten (PFT) metde Kwaliteitsketen Carrefour (KKC) en de Socomo, de aankoopcentrale voor verse producten van de groep

Deze benoeming treedt in werking op 10 februari 2020.

In het kader van zijn rol als Secretaris-Generaal en na meer dan 20 jaar engagement in België en binnen de groep, is Geoffroy één van de actoren en een ambassadeur geweest voor de uitvoering van de missie van Carrefour om de voedseltransitie voor iedereen in ons land toegankelijk te maken. Hij heeft daarnaast een sterke expertise ontwikkeld in goederen dankzij zijn ervaring in België en in Frankrijk, meer bepaald als Directeur Goederen, en op het niveau van de Groep Carrefour om internationale huismerken te ontwikkelen. Hij heeft ook ervaring als Operations Director voor hypermarkten.

De huidige ploeg van het Secretariaat Generaal zal verdeeld worden onder het uitvoerend comité van ​ Carrefour Belgium.

Klik hier voor een foto van Geoffroy Gersdorff in hoge resolutie.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.