Geoffroy Gersdorff benoemd tot Directeur Goederen en Aanbod Voeding Groep Carrefour

Dinsdag 11 februari 2020- Geoffroy Gersdorff, Secretaris-Generaal van Carrefour Belgium, werd benoemd tot Directeur Goederen en Aanbod Voeding Groep Carrefour, en zal rapporteren aan de Group Executive Director Merchandise.

Story image

Zijn missie zal zijn om de bestaansreden van Carrefour, namelijk de voedseltransitie, zichtbaar en toegankelijk te maken voor iedereen.

Meer bepaald zal hij de leiding nemen over het huismerk Carrefour (MDC), de verse producten (PFT) metde Kwaliteitsketen Carrefour (KKC) en de Socomo, de aankoopcentrale voor verse producten van de groep

Deze benoeming treedt in werking op 10 februari 2020.

In het kader van zijn rol als Secretaris-Generaal en na meer dan 20 jaar engagement in België en binnen de groep, is Geoffroy één van de actoren en een ambassadeur geweest voor de uitvoering van de missie van Carrefour om de voedseltransitie voor iedereen in ons land toegankelijk te maken. Hij heeft daarnaast een sterke expertise ontwikkeld in goederen dankzij zijn ervaring in België en in Frankrijk, meer bepaald als Directeur Goederen, en op het niveau van de Groep Carrefour om internationale huismerken te ontwikkelen. Hij heeft ook ervaring als Operations Director voor hypermarkten.

De huidige ploeg van het Secretariaat Generaal zal verdeeld worden onder het uitvoerend comité van  Carrefour Belgium.

Klik hier voor een foto van Geoffroy Gersdorff in hoge resolutie.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.