Geoffroy Gersdorff benoemd tot Directeur Goederen en Aanbod Voeding Groep Carrefour

11 februari 2020- Geoffroy Gersdorff, Secretaris-Generaal van Carrefour Belgium, werd benoemd tot Directeur Goederen en Aanbod Voeding Groep Carrefour, en zal rapporteren aan de Group Executive Director Merchandise.

Zijn missie zal zijn om de bestaansreden van Carrefour, namelijk de voedseltransitie, zichtbaar en toegankelijk te maken voor iedereen.

Meer bepaald zal hij de leiding nemen over het huismerk Carrefour (MDC), de verse producten (PFT) metde Kwaliteitsketen Carrefour (KKC) en de Socomo, de aankoopcentrale voor verse producten van de groep

Deze benoeming treedt in werking op 10 februari 2020.

In het kader van zijn rol als Secretaris-Generaal en na meer dan 20 jaar engagement in België en binnen de groep, is Geoffroy één van de actoren en een ambassadeur geweest voor de uitvoering van de missie van Carrefour om de voedseltransitie voor iedereen in ons land toegankelijk te maken. Hij heeft daarnaast een sterke expertise ontwikkeld in goederen dankzij zijn ervaring in België en in Frankrijk, meer bepaald als Directeur Goederen, en op het niveau van de Groep Carrefour om internationale huismerken te ontwikkelen. Hij heeft ook ervaring als Operations Director voor hypermarkten.

De huidige ploeg van het Secretariaat Generaal zal verdeeld worden onder het uitvoerend comité van ​ Carrefour Belgium.

Klik hier voor een foto van Geoffroy Gersdorff in hoge resolutie.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.