Hemiksem verwelkomt een nieuwe Carrefour Express

Hemiksem, 23 oktober 2024 – Vandaag opent een nieuwe Carrefour Express zijn deuren in de Heuvelstraat in Hemiksem. Mostafa Ebrahimi, de franchisepartner, biedt een winkelervaring waarbij kwaliteit, lokale producten en gezelligheid centraal staan. Hij biedt een uitgebreid assortiment producten en diensten die zijn afgestemd op de dagelijkse behoeften van buurtbewoners en voorbijgangers.

De Carrefour Express van Hemiksem onderscheidt zich door zijn ruime assortiment, met name in verse en lokale producten, en in biologische en vegetarische opties. Klanten kunnen er terecht voor kwalitatieve groenten en fruit, vers gebakken brood en koffiekoeken, een goed gevulde slagerijafdeling, gebraden kip en versgeperst fruitsap. De winkel biedt ook producten in bulk, een selectie wijnen en bloemen, cadeaubonnen en een koffiecorner voor een snelle pauze. 

Medewerkers zijn welkom om het team van de winkel te versterken

Mostafa werkt onder andere samen met zijn dochter, die zich bij het team van de winkel voegt als studente. Hij is nog op zoek naar medewerkers om het team te versterken. Geïnteresseerde kandidaten kunnen met hem contact opnemen via de Facebookpagina van de winkel: Carrefour Express Hemiksem 

Focus op lokale producten

In lijn met het beleid van Carrefour om lokale producenten te ondersteunen, nodigt Mostafa lokale ambachtslieden en producenten uit om hun specialiteiten in de winkel aan te bieden. 

Flexibele openingstijden en toegankelijkheid

De Carrefour Express van Hemiksem wil maximale toegankelijkheid garanderen ​ met ruime openingsuren en eigen parkeerplaatsen. De winkel is geopend van maandag tot en met donderdag van 7u tot 20u, op vrijdag tot 21u, en in het weekend en op feestdagen van 8u tot 20u. Op dinsdag is de winkel gesloten. 

Duurzaam engagement en innovatie

Met een koelinstallatie op basis van CO2 zet de Carrefour Express van Hemiksem ook stappen richting een kleinere ecologische voetafdruk. 

Praktische informatie

Adres: Heuvelstraat 180, 2620 Hemiksem

Openingstijden:

  • Maandag - Donderdag: 7u - 20u
  • Vrijdag: 7u - 21u
  • Zaterdag, Zondag en Feestdagen: 8u - 20uSluitingsdag: Dinsdag

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.