Heropening Hypermarkt Carrefour Tienen: met innoverend gastronomisch concept en veel aandacht voor de versafdelingen

  • Carrefour blijft innoveren en investeert in haar hypermarkten
  • Vernieuwende concepten voor een nieuwe winkelervaring
  • Inzetten op bio, vers en gastronomie

18 november 2019- Na de Hypermarkten Carrefour van Evere, Fléron en Sint-Denijs-Westrem werd ook de winkel van Tienen aan de Albertvest grondig vernieuwd. De klanten ontdekken er een winkel met innoverende concepten die voldoen aan de nieuwe consumptietrends van de Belgen en die perfect zijn afgestemd op hun behoeften.

 
 

Carrefour is de enige retailer die het hypermarktformaat in het hele land heeft ontwikkeld, met 40 Hypermarkten Carrefour. De klanten kunnen er elke dag 130.000 referenties vinden. Deze winkels bieden de ruimste keuze aan food- en non-food-producten onder hetzelfde dak.

Sinds enkele maanden steekt Carrefour België haar hypermarkten in een nieuw kleedje om beter aan de behoeften van consumenten te voldoen. Deze vernieuwingsgolf is ook een uitstekende gelegenheid om projecten uit te werken en nieuwe concepten te lanceren. De winkels bieden een unieke winkelervaring met kwaliteitsvolle producten, handige diensten en menselijk contact. De hypermarkten hechten veel belang aan gezondheid, duurzame technieken en materialen. Boodschappen doen wordt zo een beleving.

Nu was het aan de beurt van de Hypermarkt Carrefour van Tienen, hij kreeg een volledig nieuwe look. Er werd een heuse reuze versmarkt gecreëerd met een 360° overzicht. Hierbij werd sterk ingezet op innovatieve concepten zoals een comsumptiezone en een uitgebreid broodatelier met toog. Er is telkens een keuze aan kant-en-klare en ter plaatse bereide gerechten (vers gebakken brood, ontbijtkoeken, vers gebakken pizza, verse soep, pasta, salades, sushi, ​ gebakjes …) en natuurlijk het ter plekke geperste fruitsap. Deze producten kunnen ter plaatse geconsumeerd worden in een gezellige restauratiezone of meegenomen worden. De brood-en pizzabereidingen zijn zichtbaar vanuit de winkel. Het is een echte beleving.

Een ander speerpunt is de uitbreiding van de versafdeling en de verkoop van beenhouwerij- en traiteurproducten aan een bedieningstoog. Er wordt heel veel aandacht geschonken aan het merk Carrefour Bio, het goedkoopste biomerk in België, met een grote uitbreiding van assortiment tot een grote keuze aan bulkproducten toe. Zo maakt Carrefour het beste toegankelijk voor iedereen.

De versmarkt biedt een uitzonderlijk aanbod aan verse groenten en fruit en een vernieuwde zone met lokale producten. Verder werd over de hele winkel sterk ingezet op duidelijkheid en easy shopping.

Deze make-overs illustreren het vermogen van Carrefour België om zich aan te passen aan de verwachtingen van steeds veeleisendere consumenten, de vraag naar innovaties, nieuwe producten en eenvoud in het aankoopproces.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.