In Brussel worden 2 nieuwe Carrefour Express-winkels geopend: in Laeken en Sint-Agatha-Berchem

Zaventem, 14 december 2022 - Vandaag worden in Brussel twee nieuwe Carrefour Express-winkels geopend. Dit zijn de laatste twee openingen van het jaar. De Laeken Express wordt beheerd door Semra Koyuncu & Sahin Polat, terwijl de broers Samir & Massoud Begi de managers zijn van de winkel in Sint-Agatha-Berchem. Zij leveren aan residentiële en tijdelijke klanten, alsook aan studenten van nabijgelegen lagere en middelbare scholen. Deze stedelijke Expressen zijn zowel een concrete als praktische illustratie van de Act For Food-strategie van Carrefour, die erop gericht is het beste voor iedereen beschikbaar te maken.

De Carrefour Express van Laken: een tweede winkel voor de franchisepartners

Met een verkoopoppervlakte van 286 m² ligt de Carrefour Express in Laken voor de metro-uitgang Houba-Brugmann, op lijn 6 tussen de metrostations Heizel en Stuyvenbergh. 

Deze winkel van de nieuwe generatie onderscheidt zich door een zeer compleet en gevarieerd aanbod dankzij een ruim assortiment gezonde en lekkere producten, maar ook door de nabijheid en de kwalitatieve service van gemotiveerde en dynamische franchisepartners. Met deze nieuwe winkel gaan Semra Koyuncu & Sahin Polat de uitdaging aan om een tweede winkel te openen - momenteel exploiteren ze de Carrefour Express in de Berenkooi in Schaarbeek.

Een familiegeschiedenis die voortduurt in Sint-Agatha-Berchem

Gelegen in de Groot-Bijgaardenstraat op een verkoopoppervlakte van 133 m², biedt deze nieuwe Express een prachtige ruimte aan de klanten. De twee enthousiaste en ervaren franchisepartners, de broers Samir & Massoud Begi, nemen de door hun ouders ontwikkelde familie kruidenierszaak zonder merknaam over en gaan de uitdaging aan om een bestaande zaak onder de merknaam Carrefour Express over te nemen - zij zijn ervaren winkeliers die nu Carrefour-franchisenemer worden - zij helpen hun ouders al lang en kennen hun klanten perfect. Hun uitdaging: het ontwikkelen van de verkoop van verse producten en in het bijzonder bakkerijproducten met bakken ter plaatse.

Een eigentijdse indeling en een aanbod op maat voor urban Express

Beide winkels richten zich op een typisch stedelijk express-aanbod en bieden brood en gebak, alsmede groenten en fruit. Er wordt een breed assortiment kant-en-klaarmaaltijden en lunchproducten aangeboden. De winkel biedt producten uit de wereldkeuken en een reeks lokale, vegetarische en biologische producten.

Met een toename van het aantal huismerkproducten, die gemiddeld 30% goedkoper zijn dan het nationale merk, is het huismerk goed vertegenwoordigd. Het merk Carrefour en het budget assortiment Simpl zijn beschikbaar in alle productcategorieën. Talrijke artikelen voor minder dan 1 euro, ronde prijsklassen en producten waarvan de prijzen zijn geblokkeerd, stellen de klanten in staat om verder te winkelen zonder zichzelf te beroven. Een Non Food hoek is ook beschikbaar.

Deze winkels bieden ook een grote verscheidenheid aan basisproducten en alle essentiële levensmiddelen en drogisterij artikelen.

Praktische informatie 

 

Carrefour Express Laeken

  • Adres:

Houba De strooperlaan 154

1020 Brussel

  • Openingstijden:

6 dagen per week van 7 tot 20 uur.

Zaterdag, zondag en feestdagen van 8 tot 20 uur.

  • Franchisenemer partners:

Semra Koyuncu & Sahin Polat

 

Carrefour Express Sint-Agatha-Berchem

  • Adres:

Groot-Bijgaardenstraat 570

1082 Sint-Agatha-Berchem 

  • Openingstijden:

Maandag tot zondag: 7.00-8.00 uur

Vrijdag van 7 tot 21 uur

  • Franchisepartners:

Samir & Massoud Begi

 

Aurélie Gerth

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.