Lisa en Meryem Mutlu openen hun eerste Carrefour Express in Jette

Brussel, 14 februari 2024 - Een nagelnieuwe Carrefour Express opent deze woensdag 14 februari zijn deuren op het Koningin Astridplein (Spiegelplein) in Jette. Daarmee begint het ondernemersavontuur van de zussen Mutlu. Gedreven door hun passie voor klantenservice, zorgen ze nu samen voor een gezellige en vlotte winkelervaring.

Een uitgebreid aanbod in hartje Jette, voor iedereen 

In de winkel met een oppervlakte van 365 m2 is een breed en gevarieerd aanbod aan producten te vinden. Buurtbewoners kunnen er makkelijk te voet, met de fiets of met de wagen naartoe. Parkeren kan op de openbare parkeerplaats tegenover de winkel. 

 Producten van het Carrefour-merk, die gemiddeld 30% goedkoper zijn dan de grote merken, zijn verkrijgbaar in alle productcategorieën.

Klanten vinden er ook een ruim assortiment groenten en fruit, biologische producten en vegetarische specialiteiten. Naast ter plaatse gebakken brood en gebakjes kan je bij Lisa en Meryem ook terecht voor warme, hartige snacks. Je vindt er overigens ook lokale specialiteiten, zoals vers fruitsap van ‘Les jus de Jonathan’, ambachtelijke wafels van La Gaufrine en gezouten koekjes van MAD LAB. 

Verder kan je in de winkel terecht voor cadeaubonnen en een selectie verse bloemen.

 De franchisepartners dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze installeerden onder meer een CO2-koelsysteem om zo veel mogelijk energie te besparen.

Praktische informatie

Adres: Koningin Astridplein (Spiegelplein) 30-32, 1090 Jette

Openingsuren

  • 7 tot 20 u. van maandag tot donderdag 
  • 7 tot 21 u. op vrijdag
  • 8 tot 20 u. in het weekend
  • Gesloten op dinsdag

Franchisepartners : Lisa et Meryem MUTLU


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.