Medi-Market opent een parafarmacie in de Hypermarkt Carrefour van Bierges

  • Eerste concrete uitwerking van het partnerschap op lange termijn
  • Carrefour België implementeert het concept van een shop-in-shop in de Hypermarkt Carrefour in Bierges
  • Parafarmacie met een brede waaier aan complementaire producten

16 juli 2019- Afgelopen april kondigden Carrefour België en de Medi-Market Group hun strategische langetermijn partnership aan. Vorige week opende de eerste parafarmacie haar deuren in de Hypermarkt Carrefour in Bierges, nabij Waver. Het doel van deze samenwerking is de complementariteit van de twee merken om de klanten tevreden te stellen en om hun leven gemakkelijker te maken door verschillende diensten op dezelfde plek te vinden.

 
 

Medi-Market bevindt zich in de hypermarkt, maar het is een verkoopruimte die volledig losstaat van de hypermarkt zelf en een eigen ingang heeft (concept shop-in-shop). Klanten kunnen zo genieten van synergieën met de Hypermarkt Carrefour. Op meer dan 300 m² zullen ze een breed aanbod aan gezondheids- en welzijnsproducten van farmaceutische kwaliteit vinden tegen de laagste prijzen (dermocosmetische producten, voedingssupplementen, kruidengeneesmiddelen of zelfs eerste hulp of babyproducten). Carrefour en Medi-Market onderzoeken momenteel de mogelijkheid om het concept naar andere winkels uit te breiden.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.