Medi-Market opent een parafarmacie in de Hypermarkt Carrefour van Bierges

  • Eerste concrete uitwerking van het partnerschap op lange termijn
  • Carrefour België implementeert het concept van een shop-in-shop in de Hypermarkt Carrefour in Bierges
  • Parafarmacie met een brede waaier aan complementaire producten

16 juli 2019- Afgelopen april kondigden Carrefour België en de Medi-Market Group hun strategische langetermijn partnership aan. Vorige week opende de eerste parafarmacie haar deuren in de Hypermarkt Carrefour in Bierges, nabij Waver. Het doel van deze samenwerking is de complementariteit van de twee merken om de klanten tevreden te stellen en om hun leven gemakkelijker te maken door verschillende diensten op dezelfde plek te vinden.

Medi-Market bevindt zich in de hypermarkt, maar het is een verkoopruimte die volledig losstaat van de hypermarkt zelf en een eigen ingang heeft (concept shop-in-shop). Klanten kunnen zo genieten van synergieën met de Hypermarkt Carrefour. Op meer dan 300 m² zullen ze een breed aanbod aan gezondheids- en welzijnsproducten van farmaceutische kwaliteit vinden tegen de laagste prijzen (dermocosmetische producten, voedingssupplementen, kruidengeneesmiddelen of zelfs eerste hulp of babyproducten). Carrefour en Medi-Market onderzoeken momenteel de mogelijkheid om het concept naar andere winkels uit te breiden.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.