Mijnstad Beringen krijgt er een nieuwe Carrefour Market bij

Zaventem, 14 december 2022 – Mijnstad Beringen is vanaf vandaag een Market rijker. Met een lokaal aanbod aangepast aan de regionale wensen van de klanten, zetten Veronique Wijnants en Jan Convents, twee dynamische franchisenemers, hun beste beentje voor. In deze nieuwe buurtsupermarkt zullen ze elke dag opnieuw een prima service en een top aanbod met dagverse producten leveren aan residentiële klanten, passageklanten en studenten.

Grote gemeente verwelkomt grote Market 

Het was al aangekondigd in september vorig jaar en nu is het eindelijk zover: Carrefour opent vandaag een heuse Carrefour Market in Beringen, de derde grootste gemeente van de provincie Limburg. De nieuwe Market is dan ook voorzien op een groot cliënteel, want de winkelruimte heeft een oppervlakte van 933m2  en beschikt over een ruime parking. De ideale locatie op de Koolmijnlaan, een drukke baan waar veel gewinkeld wordt, zorgt er dan weer voor dat de winkel makkelijk bereikbaar is. 

De winkel komt er op de plaats waar vroeger een andere retailer stond. Het voormalige gebouw werd volledig gerenoveerd door een projectontwikkelaar die er een gloednieuwe Carrefour Market van maakte. Er werd heel wat aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt er onder meer gewerkt met een koelingsinstallatiesysteem op CO2 en is er overal ledverlichting. Voor klanten die wat tijd wensen uit te sparen telt de nieuwe Market naast klassieke kassa’s ook zelfscanningkassa’s.

Een veelzijdig en divers aanbod 

De nieuwe Carrefour Market wordt beheerd door 2 dynamische franchisenemers die ook de Carrefour Market in Borgloon uitbaten. Ze bieden in hun assortiment heel wat producten van het huismerk Carrefour, evenals een brede waaier aan veggieproducten, producten van de wereldkeuken, dagelijks vers ter plekke afgebakken brood, een eigen beenhouwerij en kip aan ’t spit. Ook kan de klant er terecht voor een verrassend aanbod van snelle lunches en een groenten- en fruitafdeling. Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van bloemen, maar ook cadeaukaarten.      

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres:

Koolmijnlaan 77  

3580 Beringen 

Openingsuren:

Alle dagen van 8u tot 19u. Op zondag van 8u tot 18u.

Gesloten op dinsdag

Franchisepartner: Jan Convents en Veronique Wijnants

Aurélie Gerth

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.