Nieuwe buurtbestemming : opening van een Carrefour Express in het hart van de wijk Harmonie in Antwerpen

Antwerpen, 27 maart 2024 - Een gloednieuwe Carrefour Express vestigt zich in het hart van de woonwijk Harmonie. Hij wordt uitgebaat door franchisepartner Kris Van Looveren, die al een Express-winkel in Antwerpen heeft. Het hele team is enthousiast over het idee om bij te dragen aan het leven van de lokale gemeenschap.

Een ideale locatie en een op maat gemaakt aanbod

Met een oppervlakte van 236 m² voldoet de winkel aan een passende vraag, vooral voor kantoormedewerkers in de buurt, die er gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben voor een snelle lunch of koffie on the go. Ook ligt de winkel op slechts een paar honderd meter van een ziekenhuis, dus is het assortiment hierop afgestemd met bijvoorbeeld verse bloemen en wenskaarten.

In deze Express staan versheid, kwaliteit en authentieke smaken voorop met een ruim aanbod aan verse groenten en fruit, vlees en charcuterie, dagelijks vers brood en patisserie. Ook lokale producten met merken uit de regio zoals Drie Wilgen en Ritchie worden mee ondersteund en in de kijker gezet.

Als blijk van erkenning van het belang van gemak voor haar klanten, biedt de Carrefour Express ook extra diensten aan, waaronder thuisbezorging via Deliveroo en Too Good To Go en de verkoop van De Lijn-buskaartjes. 

Praktische informatie

Adres : Mechelsesteenweg 167, 2018 Antwerpen

Openingsuren

  • Maandag tot zaterdag: ​ 07:30 - 20:00
  • Zondag : 08:00 - 19:00
  • Donderdag: ​ sluitingsdag 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.