Nieuwe Carrefour Express aan de Mechelse Brusselpoort

Woensdag 19 augustus 2020 - Vandaag opent een nieuwe Carrefour Express zijn deuren aan de Brusselsepoortstraat in Mechelen. Met een aanbod dat perfect is afgestemd op de verwachtingen van de omwonenden en de ‘on the go’-klanten en talrijke studenten die Mechelen rijk is, zet deze winkel vooral in op lekker en gezond shoppen met heel wat BIO producten, brood-en-banket en huisbereide broodjes.  Een aangename Lounge Zone verwelkomt de klant die ter plaatse iets wil nuttigen of een lekkere koffie wil drinken. 

Carrefour biedt met deze buurtwinkel een antwoord op de behoeften en verwachtingen van de klanten die onderweg zijn en snel en efficiënt enkele boodschappen willen doen.

De nieuwe Express aan de Brusselsepoort in Mechelen bevindt zich tussen de beroemde stadspoort, de ‘Brusselpoort’, die de laatst overgebleven 13e eeuwse stadspoort is van Mechelen – en de Plaisancebrug die je leidt naar het Vrijbroekpark. Een ideale locatie dus voor de klant die “on the go” nog snel wat in huis wil halen of voor de student die niet veel tijd wil spenderen aan inkopen doen. Goed om weten : de bushalte bevindt zich als het ware “voor de deur”. Ook fietsers zullen graag halt houden aan deze Express. Gezien de talrijke verkeersomleidingen in Mechelen, rijden de Mechelaars en de studerende jongeren er vandaag heel wat meer met de fiets.

De winkel wordt uitgebaat door Adam Karimi, die een andere winkel runt in Sint-Pieters-Leeuw (naast de Sint-Pieterskerk in het centrum). Deze zakenpartner heeft dus al heel wat ervaring met dit soort winkelconcept.

De nieuwe winkel heeft een winkeloppervlakte van 267 m2. De klanten ontdekken er het beste wat Carrefour te bieden heeft met zijn Express-formule : zowel bio- als reguliere assortimenten, een doordacht cateringconcept en een ruime waaier aan bulkproducten. Studenten en “on-the-go klanten” zullen er een ruime keuze ontdekken aan huisbereide belegde broodjes, verse koffie, vers geperst sinaasappelsap, ter plaatse gebakken bakkerijproducten, een groot lunchassortiment, en een koelkast met gekoelde dranken. Ook de bewoners van de residentiële wijk rond de Brusselsepoort zullen er alles vinden wat ze nodig hebben.

Ook hier wil Carrefour het beste voor iedereen toegankelijk te maken.

Kenmerkend voor deze Express is de Lounge Zone die het mogelijk maakt dat je ter plaatse kan ontbijten of je broodje kan nuttigen. De restauratieruimte is immers een van de grote nieuwigheden bij Carrefour. 

Kortom, deze Express buurtwinkel heeft een uitgebreid assortiment dat zodanig zorgvuldig werd gekozen dat je er te allen tijde je gading vindt.

Hieronder vind je enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres:
Brusselsepoortstraat 1
2800 Mechelen

Openingsuren:
Alle dagen van 7u tot 20u – gesloten op woensdag

Franchisepartner:
Adam Karimi

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.