Nieuwe Carrefour Express verrijkt Kemzeke met dagverse kwaliteit en duurzaamheid

Kemzeke - Op 6 december 2023 openen Moustafa Ahmadi en Basir Resai, na een succesvol verhaal in Willebroek, hun tweede Carrefour Express in Kemzeke. Met hun positieve ingesteldheid en vergezeld door hun familie, staan ze klaar om de klanten uit Kemzeke en ver daarbuiten steeds met een glimlach te bedienen.

368 m2 aan moderne inrichting en duurzame faciliteiten

Met een oppervlakte van 368 m2 en een eigentijdse inrichting, belooft de winkel een verrijkende winkelervaring te bieden aan alle inwoners van Kemzeke. De koelinstallatie op basis van CO2, samen met moderne koelmeubelen, staat garant voor een duurzame en milieuvriendelijke koelwijze. Deze faciliteiten dragen bij aan een groenere toekomst en zijn een positieve stap naar duurzaam winkelen in Kemzeke.

Om het winkelen nog aangenamer te maken, biedt de buurtwinkel diverse diensten en faciliteiten, waaronder ruime parkeergelegenheid, het gebruik van de Too Good To Go-app, cadeaukaarten, een mooi assortiment ​ bloemen en een inzamelpunt voor olie en batterijen.

Residentiële winkel met lokale specialiteiten

De buurtwinkel focust op residentiële klanten en presenteert een breed assortiment aan dagverse producten. Zo is er een heuse bakkerij waar elke dag ovenvers brood en koffiekoeken beschikbaar zijn, maar vindt men er ook een uitgebreide selectie aan verse groenten en fruit en maaltijdoplossingen. ​ Dit alles in combinatie met ruime openingstijden zorgt ervoor dat de Carrefour Express in Kemzeke zich kan positioneren als moderne buurtwinkel waar klanten de hele dag door terecht kunnen om snel hun inkopen te doen. 

Daarnaast hecht de winkel veel belang aan de samenwerking met lokale leveranciers. Zo vinden klanten er dranken van brouwerij Verhofstede, mostaard De Kroon [FB1] en chocoladeproducten van Confiserie Elise, waardoor het winkelen een extra lokale dimensie krijgt.

Met de opening van deze nieuwe Carrefour Express kijken, Moustafa Ahmadi en Basir Resai uit naar het verwelkomen van de inwoners van Kemzeke en het leveren van hoogwaardige producten en een klantgerichte service.

Praktische informatie

Openingsuren :
De winkel zal tot na de feesten zeven dagen per week open zijn van 07:00 tot 19:00 uur. Na de feesten zal de winkel maandag gesloten zijn.

Adres:
Stationsstraat 25, 9190 Kemzeke

 


 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.