Nieuwe Carrefour Express voor inwoners van Uccle, in het hart van de wijk Bourdon

Zaventem, 26 juni 2024 – Inwoners van Uccle kunnen nu hun boodschappen doen in een gloednieuwe Carrefour Express. Deze winkel wordt beheerd door het duo franchisenemers Oussama Tahir en Blerim Shala, die verheugd zijn om klanten te verwelkomen in deze nieuwe buurtwinkel, ontworpen om een vriendelijke en kwalitatieve winkelervaring te bieden in het hart van de wijk Bourdon. Met een oppervlakte van 150 m² is deze winkel ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de lokale residentiële klantenkring door een compleet en hoogwaardig assortiment aan te bieden.

Ervaren en complementaire franchiseparners

Blerim Shala runde een frietkraam een paar kilometer verderop en kent daardoor goed de klanten in de buurt. Oussama Tahir, al franchisenemer van een Carrefour Express in St Gilles Crickx sinds 4 mei 2022, brengt ook zijn expertise in. Dankzij hun complementaire vaardigheden zijn ze toegewijd om kwaliteitsvolle service en klantbeleving te leveren.

Een gevarieerd assortiment

Carrefour Express Uccle biedt een breed scala aan producten om aan alle behoeften van klanten te voldoen. U vindt er producten van het Carrefour-merk, biologische en vegetarische opties, vlees, verse groenten en fruit, vers geperste sappen, een assortiment lunchproducten, evenals ter plaatse gebakken brood en bloemen.

Een Milieuvriendelijk Engagement

De winkel is uitgerust met een milieuvriendelijke CO2-centrale, wat het engagement van Carrefour toont voor duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Gemak en comfort Om een vlotte en aangename winkelervaring te garanderen, heeft de winkel twee traditionele kassa's.

Praktische informatie:

Adres: Alsembergsesteenweg 1178, 1180 Ukkel

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 20.00 uur, zaterdag en zondag van 8.00 uur tot 20.00 uur.

Franchisepartners: Oussama Tahir en Blerim Shala

Hieronder vindt u enkele foto's van de winkel.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.